To je to što me zanima!

4 razloga zbog kojih građani uzimaju potrošačke zajmove

Čini se da građani preferiraju potrošačke zajmove kada se nađu u izvanrednim financijskim prilikama. Brzina, jednostavnost i sigurnost postupka su, čini se, ključni razlozi zašto se građani okreću upravo tom vidu financiranja
Vidi originalni članak

Zbog nezaustavljivog razvoja novih tehnologija ali i zbog razvoja europske regulative, mnoge usluge su u našoj zemlji postale pristupačnije i sigurnije. Navedeno vrijedi i za uslugu odobravanja zajmova jer zajmovi nikada nisu bili brži niti pristupačniji. 

Da biste dobili zajam, više nije potrebno odlaziti u banku. Zajam se može dobiti brzo i jednostavno kod nebankarskih institucija, specijaliziranih za davanje potrošačkih zajmova.

U odnosu na ostale vrste zajmova, potrošački zajam ima 4 temeljne prednosti:

1. minimalni preduvjeti za odobrenje zajma – u pravilu, jedini uvjet za odobravanje potrošačkog zajma je postojanje stalnog izvora prihoda (npr. plaća, mirovina), 

2. brzina – potrošački zajmovi se odobravaju unutar 24 sata i isplaćuju izravno na račun zajmoprimca,

3. komfor – postupak traženja i odobravanja zajma se obavlja online, bez potrebe odlaska u poslovnicu  i bez potrebe posjećivanja rodbine i prijatelja, a iznos zajma se može iskoristiti u bilo koju svrhu,

4. sigurnost – zajam se odobrava od strane društva specijaliziranog za odobravanje potrošačkih zajmova što znači da zajam ne sadrži skrivene naknade ili troškove.

Cash-Expert S.L. www.cash-expert.com je španjolska nebankarska korporacija koja se specijalizirala za odobravanje potrošačkih zajmova. Popunjavanjem jednostavnog online obrasca, osobama sa stalnim primanjima se omogućava isplata potrošačkog zajma u iznosu od 500 – 10.000 kuna već istoga dana.

Cijeli postupak dobivanja i vraćanja zajma je moguće obaviti online, putem svog smartphonea ili računala. Troškovi i svi ostali uvjeti zajma su jasno iskazani na web stranici, tako da korisnik uvijek može biti siguran da nema nikakvih prikrivenih ili dodatnih troškova. 

Korištenjem www.cash-expert.com potrošačkih zajmova pridružite se i vi milijunima ljudi u svijetu koji već godinama na ovaj način sigurno, brzo i jednostavno dolaze do novca kada im je najpotrebniji.

Idi na 24sata