To je to što me zanima!

5 razloga zašto kupiti Huawei nova 9

Godina se bliži kraju, a to je doba kada svi veliki proizvođači pametnih telefona predstavljaju nove vodeće modele
Vidi originalni članak

Među ponudom vodećih pametnih telefona, ponuda jednog uređaja nevjerojatno je uvjerljiva. Osim što se ističe fantastičnim značajkama i performansama, također se ističe vrlo pristupačnom cijenom. Radi se u Huawei nova 9 pametnom telefonu.

U slučaju da je netko još uvijek u nedoumici, donosimo 5 razloga zašto Huawei nova 9 zaslužuje biti na vrhu popisa želja svakog korisnika.

Prekrasan zakrivljeni zaslon

Bez obzira provodite li većinu vremena vani, dijeleći posebne trenutke s dragim ljudima, ili kod kuće, prekrasan zaslon Huawei nove 9 neće nikoga razočarati.

Dijagonale od 6,57 inča, zakrivljeni zaslon visoke stope osvježavanje od 120Hz omogućit će vam da gledate svoj omiljeni sadržaj i igrate igrice bez poteškoća! Također, ekran vam omogućuje glatko pregledavanje web stranica i fantastično iskustvo korištenja aplikacija. Za sadržaj s nižom brzinom kadrova, sustav se automatski prebacuje na 60 Hz, uz održavanje baterije.

Sustav kamera Ultra Vision AI za beskompromisne snimke i fotografije

Korisnici koji se svojim fotografijama žele istaknuti na društvenim mrežama, odgovarajuću podršku pronaći će u svestranoj kameri Huawei nova 9 pametnog telefona. Huawei nova 9 opremljen je Ultra Vision AI sustavom kamera koji uključuje glavnu kameru od 50MP. Sustav stražnje kamere podržava fotografiranje u visokoj rezoluciji pri slabom osvjetljenju, snimanje 4K video zapisa, ultraširokokutno snimanje i još mnogo toga.

Osim fotografiranja i snimanja u visokoj rezoluciji, stražnja kamera nadograđena je RYYB filterom u boji te XD Fusion Engine sustavom. Inovativni RYYB senzor omogućuje kameri obuhvatiti 40% više svjetla za stvaranje jasnijih noćnih snimaka, u odnosu na tradicionalne RGGB senzore koji se nalaze u većini današnjih pametnih telefona. XD Fusion Engine sustav optimizira detalje na fotografijama za optimalnu kvalitetu.

Prednje kamera Huawei nova 9 pametnog telefona također je dobro osmišljena. Opremljena je velikim ½,8-inčnim senzorom koji prednjoj kameri od 32MP omogućuje snimanje video zapisa u 4K rezoluciji. Nova zanimljiva značajka je kontinuirano snimanje s prednjom i stražnjom kamerom, koje korisniku omogućuje istovremeno snimanje iz obje perspektive. Huawei nova 9 pametni telefon korisniku pruža AIS stabilizaciju prilikom snimanja video zapisa, te uz malo kreativnosti korisnika čini zvijezdom društvenih medija. 

Kamera Huawei nove 9 također podržava Full-Path P3 upravljanje bojama, koje kontrolira zastupljenost boja tako da se lako može snimiti upravo ono što vidimo na fotografijama i videozapisima, odnosno uhvatiti i prikazati velik broj živopisnih boja koje okružuju korisnika.

Dugotrajna baterija

Usprkos velikom broju pametnih telefona, malo je onih s dugotrajnom baterijom. Neovisno o mogućnostima pametnog telefona, korisniku nije od nikakve koristi dokle god se ne napuni.

Zahvaljujući visokoj učinkovitosti 4300 mAh baterije s Huawei SuperCharge 66W i AI Power Saving tehnologijom, Huawei nova 9 pružit će cjelodnevnu podršku svojim korisnicima. Budite spremni u potpunosti napuniti svoj telefon za samo 38 minuta. A kada je vremena malo, potrebno vam je samo 18 minuta za 60% napunjenosti.

Pogodan za ljubitelje igara

Huawei nova 9 pametni telefon je odličan izbor za ljubitelje mobilnih igara. Huawei nova 9 podržava najnoviji sustav Touch Turbo, koji uključuje 300Hz Multi-Touch, Pixel Level Correction i Touch tehnologiju ultra visoke razlučivosti. Pomoću Touch Turbo tehnologije, osjetljivost na dodir, stabilnost i točnost maksimalno su optimizirani kako bi korisnik doživio najbolji mogući gaming iskustvo.

Huawei nova 9 vrlo brzo reagira na korisnikove dodire prstom, što je naročito važno kod first-shooter igara gdje brza reakcija pametnog telefona na korisnikov dodir, odlučuje o ishodu igre. Huawei nova 9 pametni telefon, osigurat će korisniku puno pobjeda u svijetu mobilnih igara.

Prekrasan dizajn 

Huawei nova 9 modernog je dizajna te kućišta teškog samo 175 grama. Obje strane telefona su blago zakrivljene, što ga čini tanjim i ugodnijim za korištenje, a dolazi u dvije prekrasne nijanse plave i crne boje. Nijanse ovih predivnih boja se presijavaju, a rezultat su posebnog postupka obrade zahvaljujući kojem je Huawei nova 9 pametni telefon također otporan i na tragove otisaka prstiju. Huawei nova 9 pametni telefon bez dvojbe će postati savršen stilski dodatak svakog korisnika.

Ovaj uređaj već možete prednaručiti, a u poseboj ponudi do 1. studenog, Huawei vas daruje vrijednim poklonom. Svi kupci  koji se odluče na prednarudžbu dobit će poklon u vrijednosti od 1.199,00 HRK – najnovije FreeBuds 4 slušalice. Dodatno, uz ovu limitiranu ponudu, Huawei daruje i postojeće korisnike koji mogu ostvariti pravo na besplatnu zamjenu zaslona u slučaju njegovog oštećenja u idućih 12 mjeseci.

Preporučena maloprodajna cijena Huawei nova 9 pametnog telefona je 3.899,00 HRK, a uređaj dolazi u dvije predivne boje – Starry Blue (plavoj) te Black (crnoj).

Lokalni natječaj Next Image Awards 2021.

Ako se želite okušati u mobilnoj fotografiji, Huawei je organizirao Next Image Awards 2021, najveće svjetsko natjecanje u mobilnoj fotografiji. Ove godine možete se prijaviti za globalno i lokalno izdanje natječaja, uz vrijedne nagrade. Glavna nagrada je novi pametni telefon Huawei nova 9, a rok za prijavu je 30. studeni 2021. godine.

Idi na 24sata