To je to što me zanima!

55 tisuća ljudi koristi Roštilj kalkulator

Roštilj kalkulator tako je u relativno kratkom razdoblju koristio grad veličine Slavonskog Broda ili Pule, dokazujući još jednom da je u Hrvatskoj roštilj omiljen obrok
Vidi originalni članak

Inovativna aplikacija Roštilj kalkulator iz Volim-meso.hr kuhinje u godinu dana osvojila ljubitelje roštilja. "Koliko nam mesa treba?", pitanje je koje se nebrojeno puta zapitao svaki organizator roštilja. Aplikaciju koja omogućuje korisniku da kroz nekoliko klikova izračuna točnu količinu mesa potrebnu za pripremu roštilja do sad je koristilo čak 55 tisuća ljudi. Roštilj kalkulator tako je u relativno kratkom razdoblju koristio grad veličine Slavonskog Broda ili Pule, dokazujući još jednom da je u Hrvatskoj roštilj omiljen obrok.

Koliko i kakvog mesa trebamo
Koliko će biti ljudi, koliko ih jede ćevape, a koliko vratinu, koliko treba kruha, a koliko povrća? Ako volite roštiljati, ali ne volite računati – ne brinite! Portal Volim-meso.hr i njegov interaktivan i jednostavan „roštilj kalkulator“ rješenje je za vaš problem. Roštilj kalkulator funkcionira na računalima, tabletima i – mobilnim uređajima. Ako ste već u dućanu ili je došlo do promjene u zadnji čas, ne brinite, samo otvorite svoj mobilni uređaj, upišite adresu www.volim-meso.hr/rostilj-kalkulator i spremni ste.

Lista za kupovinu uvijek pri ruci
Sve što vi trebate napraviti je unijeti broj muškaraca, žena i djece koji će biti na roštilju, označiti koje meso više preferiraju te dodati priloge. Napredni algoritam „roštilj kalkulatora“ potom će zagrijati svoje kodove i u tren oka vam isporučiti listu za kupovinu. Na predloženoj listi koju možete pogledati na zaslonu, preuzeti u .pdf formatu ili isprintati, nalaze se najbolji Volim roštilj proizvodi iz PIK Vrbovca - ćevapi, pljeskavice, ražnjići, kobasice i mnogi drugi. Aplikacija će vas za svaki slučaj podsjetiti i na vrlo važnu stvar za svaki dobar roštilj – piće!

Najviše volimo vratinu i ćevape
Prema istraživanju portala Volim-meso.hr od mesa za roštilj, u Hrvatskoj se najčešće roštilja vratina, a odmah nakon nje najpopularniji su ćevapi. Kod preferencija kad se radi o roštilju i dalje se tako razlikujemo od zapadne Europe i Amerike gdje su najpopularnije za roštiljanje – kobasice.

Idi na 24sata