To je to što me zanima!

Alles slavi 30 godina uspješnog poslovanja uz velika iznenađenja za svoje kupce

Alles, renomirana tvrtka specijalizirana za trgovinu i prodaju elektromaterijala, obilježava svoj trideseti rođendan te su tim povodom odlučili nagraditi svoje vjerne kupce
Vidi originalni članak

Kroz tri desetljeća postojanja, Alles je ostvario značajan uspjeh, a nagradna igra povodom 30. godišnjice predstavlja zahvalu tvrtke vjernim kupcima koji su podržali njihov rast i razvoj  kroz godine. Sretni dobitnici imat će priliku uživati u vrhunskim nagradama, a sve detalje donosimo u nastavku!

Velikih 30 nagrada za 30 godina

Tvrtka će dijeliti ukupno 30 nagrada kako bi proslavila tri desetljeća uspješnog poslovanja, a nagradna igra traje od 1. siječnja do 6. lipnja 2024. godine kada će se u Alles Elektrocentru održati glavno izvlačenje.

Kako biste sudjelovali u izvlačenju, ono što trebate jest kupiti bilo koji proizvod s minimalnom vrijednosti računa od 30€, ispuniti obrazac i sačuvati račun do kraja nagradne igre!

Kupnju proizvoda možete izvršiti u Alles poslovnici na adresi Industrijska 40 u Požegi ili putem stranice www.alles.hr.

Bogati nagradni fond za vjerne kupce

U nagradnom fondu ističu se mjesečne i glavne nagrade koje će razveseliti sretne dobitnike.

Mjesečne nagrade uključuju čak 5x200€ Alles poklon bonova, pružajući kupcima priliku za dodatne uštede. Uz mjesečne nagrade, tu su i glavne nagrade koje će oduševiti svakog sudionika:

1. Automobil Renault Captur techno E-Tech 145 Hibrid
2. Hisense TV 100U7KQ
3. Električni bicikl Cross Bosch Maverix G4
4. Električni moped MS Energy C-Vibe
5. Električni romobil Egoni S44

Snažno partnerstvo i vrhunski proizvodi

Alles d.o.o. tvrtka je koja cijeni kvalitetu i pouzdanost zbog čega surađuju isključivo s vrhunskim i provjerenim partnerima.

Tvrtka Bosch globalni je lider u proizvodnji električnih uređaja, a Alles s ponosom reklamira i prodaje širok spektar njihovih proizvoda nudeći kupcima visokokvalitetnu ponudu. 

Zadovoljni korisnici, sretni dobitnici!

Nagrade su odabrane s pažnjom kako bi zadovoljile različite želje i potrebe dobitnika, a Alles kroz ovu promociju želi pokazati koliko cijene i brinu o svojim korisnicima.

Alles nagradna igra samo je jedan način da se izrazi njihova zahvalnost, a tvrtka se nada da će sretni dobitnici uživati u nagradama i nastaviti koristiti njihove proizvode i usluge u budućnosti.

Sve detalje nagradne igre pronađite na www.alles.hr!

Idi na 24sata