To je to što me zanima!

Bez "Frostracije"! No frost. No problems

Kad je zamrznuta hrana bolja od svježe?
Vidi originalni članak

Gorenje hladnjaci s NoFrost tehnologijom vode te u Rusiju! U periodu od 18.04. do 15.05. kupite Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom i sudjelujte u nagradnoj igri, možda baš vi i vaša pratnja otputujete na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju!

Kako sudjelovati?

  1. Kupi Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom u periodu od 18.04. do 15.05.2018.
  2. Prijavi sudjelovanje u nagradnoj igri - ispuni obrazac na www.gorenje.hr
  3. Spakiraj kovčege i čekaj izvlačenje!

Poznati Murphyjev zakon kaže da „ako nešto treba poći po zlu, poći će”. Konkretan primjer tog zakona u praksi, dobro poznat mnogima, jest kada cijelo ljeto čekate da skupite plodove iz svojega vrta, a onda vas povrće i voće iznenadi i sazrije baš dok ste vi na godišnjem odmoru.

Pri povratku vas dočekaju zrele rajčice, maline, jagode, mrkva pomiješane s peršinom, zarasla blitva i još puno toga. Umjesto da bacimo dio svježih namirnica koje ne možemo pojesti, na što se svi prebrzo i prečesto odlučujemo ovih dana, predlažemo drugi, ekološki siguran i zdrav pristup: ako imate više svježih namirnica nego što ih možete iskoristiti, zamrznite ih dok su najzrelije.

Svježe i zrele namirnice mogu se jednostavno zamrznuti umjesto da ih stavite u hladnjak u kojem će s vremenom izgubiti svježinu i, što je još važnije, vitamine i minerale. Samo će ispravno zamrznuta hrana zadržati vitamine, minerale i odlučan okus te ćete je imati pri ruci cijele godine.

Rješenje: praktična pakiranja za ljude u pokretu
Postoji mnoštvo recepata za gotova jela koja se mogu zamrznuti, mješavine voća za smoothije koji će vas razbuditi rano ujutro, domaće temeljce, gotove mješavine povrća i slično. Svi su oni još praktičniji ako ih stavite u pakiranja za jedan obrok.

Želite uštedjeti novac? Odlučite se za NoFrost!
Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje s NoFrost tehnologijom uštedjet će vam novac na mnoge načine: 

  • Prvo, sačuvat ćete energiju jer nećete morati otapati led u svojemu zamrzivaču za vrijeme njegova čišćenja s obzirom na to da NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje zraka u zamrzivaču uklanjaju vlagu i na taj način sprečavaju nakupljanje leda.
  • Drugo, uštedjet će novac koji biste potrošili na kupnju svježih namirnica dostupnih izvan sezone.
  • Treće, uštedjet ćete na električnoj energiji jer najnoviji kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje s NoFrost tehnologijom troše manje energije od starijih modela što ih čini učinkovitijima i sigurnima za okoliš.

Ukusni i osvježavajući recepti i savjeti o tome kako novi kućanski aparati Gorenje osvježavaju vaš duh, tijelo i, naravno, vašu kuhinju dostupni su na našoj internetskoj stranici www.gorenje.hr. 

Idi na 24sata