To je to što me zanima!

Blogeri, pokažite svoje kulinarsko umijeće uz Lidl

Lidl ima super vijesti za blogere koji imaju aktivan blog na kojem obrađuju teme kulinarstva... Možda baš vi možete postati njihovi food chefovi
Vidi originalni članak

Pokažite svoje kulinarsko umijeće i od 22. - 29. 3. sudjelujte u Lidlovom natječaju. Kupite sve namirnice za svoje jelo u Lidlu, s tim da tri moraju biti iz asortimana „Okusi svoj zavičaj” ili „Okusi zavičaja”. Zadatak je napraviti tradicionalno hrvatsko jelo koje je potrebno objaviti u 4 fotografije (korištene namirnice, priprema jela, gotovo jelo, recept jela) ili video u maksimalnom trajanju od dvije minute koji sadrži sve navedene korake. 

Dodajte hashtagove #lidlchef i #okusisvojzavicaj i stavite svoj profil na javno kako bi vas pronašli!

Najbolje tradicionalno hrvatsko jelo birat će Lidlov žiri u sastavu: Andrea Andrassy, Doris Pinčić Rogoznica i Darko Kontin (Darkova Web Kuharica). Bloger pobjednik natječaja osvojit će godišnju suradnju s Lidlom Hrvatska te će osvojiti multifunkcionalni kuhinjski uređaj Monsieur Cuisine s opcijama za kuhanje, prženje, miksanje... Druga nagrada je poklon bon od 500 kuna, poklon paket kuhinjskih uređaja i kuhinjskih pomagala: preklopni roštilj, pekač vafla i kuhinjska vaga Silvercrest Kitchen Tools, dva kalupa za pečenje Ernesto i kuhinjske lopatica za tijesto. Onaj koji osvoji treće mjesto osvojit će poklon bon 300 kuna, poklon paket kuhinjskih uređaja i kuhinjskih pomagala: aparat za vakumiranje, štapni mikser i kuhinjsku vagu Silvercrest Kitchen Tools, dva kalupa za pečenje i kuhinjske lopatica za tijesto Ernesto.

 

Idi na 24sata