To je to što me zanima!

Buddy Valastro, dolazi izabrati najljepšu hrvatsku tortu!

Buddy Valastro, jedan od najpoznatijih slastičara na svijetu, posjetit će Hrvatsku 17. i 18. listopada. Slavni Cake Boss (Šef slastičarnice) s TLC-ja, sudjelovat će u izboru najljepše torte s hrvatskim motivima.
Vidi originalni članak

Buddy Valastro, jedan od najpoznatijih slastičara na svijetu, posjetit će Hrvatsku 17. i 18. listopada. Slavni Cake Boss (Šef slastičarnice) s TLC-ja, sudjelovat će u izboru najljepše torte s hrvatskim motivima. Za natjecanje se može prijaviti na stranici Buddydolazi.hr zaključno do 9. listopada.

Ovo je prvi posjet Buddyja Valastra Hrvatskoj. Buddy u SAD-u uspješno vodi lanac slastičarnica Carlo's Bakery. U slastičarnici svog oca radio je od malih nogu, a zatim je  uz pomoć obitelji stvorio pravo slatko carstvo. Diljem svijeta postao je poznat zahvaljujući seriji Cake Boss (Šef slastičarnice) na TLC kanalu, koja prati rad njegovog tima u slastičarnici, ali i obiteljski život koji je Buddyju uvijek na prvom mjestu. Nova sezona serije Šef slastičarnice na programu je od 19. listopada, srijedom u 20 sati.

Buddy se jako veseli dolasku u Hrvatsku, a još više prilici da upozna ljude koji ga gledaju i koje inspirira.

Natjecanje ima 3 faze, a prijave su moguće do 9. listopada. Da bi se priključili natjecanju, sudionici moraju postaviti fotografiju ili video torte koju su napravili na www.buddydolazi.hr u skladu s pravilima. Najboljih 10 prijava natjecat će se javno za ulazak u finale, a pobjedničku tortu će proglasiti Buddy Valastro 17. listopada u City Centeru one West.

Detalji natječaja i prijave: www.buddydolazi.hr

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Slavonka60 02.10.2016.

    Gledam ga često na TLC-ju..meni osobno vrlo simpatičan, duhovit..to ukrašavanje torti i kolača me fascinira..e sad kakvog su okusa, ne znam? Rado bi probala.

  • lanchy25 02.10.2016.

    Ma ono kaj on radi ni nisu torte za jest već samo za gledat. Biskvit,malo one bljutave kreme od maslaca i hrpa fondata. Torte izgledaju predivno ali sumnjam da su takve i kad ih jedeš.

  • mily 02.10.2016.

    daleko su oni od naših pravih torti, sve je kod njih samo za oko, a nepce otom potom. Sad će probati prave torte:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare