To je to što me zanima!

Zaustavite ispadanje kose uz 100% prirodni preparat

Predstavljamo Vam MARBO kolekciju za 100% prirodnu njegu kose. Preparati načinjeni od čistih biljnih ekstrakata, snažnog djelovanja i vrlo brzo vidljivih rezultata
Vidi originalni članak

MR.PHARM. ANA MJEDA 
Biljna ljekarna Quisisana, trg Bana Jelačića 15, Zagreb

U svojoj dugogodišnjoj praksi,  još nisam naišla na tako učinkovite preparate za tretiranje problema vlasišta, kao što su Marbo preparati.Radi se, naime, o izvanrednoj tradicionalnoj prirodnoj recepturi, sa naročito velikom koncentracijom biljnih ekstrakata, što ove preparate čini sigurno najboljim na tržištu.

Osobno sam se uvjerila, u kontaktu s korisnicima, da su Marbo preparati vrlo ugodni, sigurni i jednostavni za upotrebu, i kao takvi, vrlo brzo vidljivih i trajnih rezultata.

MARBO AKTIVATOR
za novi rast kose

je 100% prirodna formula, koja aktivira novi  rast kose na prorijeđenim i ogoljelim regijama. Protiv svih vrsta ispadanja kose (alopecija), od najblažih, pa sve do potpunog gubitka kose.

Redovitom primjenom vrlo brzo progušćuje prorijeđeno vlasište (naročito kod žena), i potiče rast nove kose na ogoljelim regijama, a postojeća kosa postaje jača i zdravija.

Desetogodišnjim dermatološkim iskustvom potvrđeno je da je AKTIVATOR MARBO jedan od najučinkovitijih prirodnih preparata u svijetu protiv alopecie areate ( ispadanja kose u krugovima ),čak i za djecu.

MARBO LOSION
za čišćenje vlasišta, i protiv jakog ispadanja kose

je 100% prirodni preparat  koji zaustavlja intenzivno i dugotrajno ispadanje kose,bez obzira na uzrok.

Temeljito i trajno  čisti vlasište od  prekomjernog mašćenja,peruti i svrbeži, te seboreičnog dermatitisa.

Najefikasniji je u kombinaciji sa MARBO Šamponom.

MARBO ŠAMPON
sa biljnim česticama, za 100% prirodnu njegu kose

je jedinstven spoj ljekovitog bilja.Aktivni sastojci koprive bogati vitaminima i mineralnim solima,potiču lokalnu cirkulaciju, i obnovu korijena dlake. Ekstrakti kadulje i ružmarina reguliraju lučenje sebuma, sprečavaju mašćenje vlasišta i umiruju iritacije kože glave.

www.marbo-kosa.com

Idi na 24sata