To je to što me zanima!

"Čarobna božićna bajka“ u Fun parku Biograd za velike i male

Pogledajte prekrasne kadrove „Čarobne božićne bajke“ u Fun parku Biograd koji su oduševili i velike i male. Ovoga vikenda čeka nas čarobni svijet Svetog Nikole
Vidi originalni članak

Prošlog vikenda otvorena je Čarobna bajka Fun parka Biograd, poseban advent pun zabave. U najzabavnijem Parku u regiji pretvorenom u toplu božićnu oazu okićenu tisućama lampica pripremljen je  prigodni zabavni program za cijelu obitelj i gastro ponuda koja će zadovoljiti i najzahtjevnije adventaše. Uz čarobno okićen Fun park Biograd, koji je sa svojim atrakcijama zasjao u posebnom božićnom ruhu, sve posjetitelje u vikendima  do 29.12.2019 čeka pregršt zabavnih sadržaja. Šarolik program zadovoljiti će sve uzraste, a posebno one najmanje, naime Fun park Biograd dočekati će vas i sa Svetim Nikolom, Svetom Lucijom, Djedom Božićnjakom pravim snježnim partijima i snježnim diskom, mnogim dječjim predstavama, mjuziklima, nastupima mađioničara, žonglera, zabavnim radionicama, koncertima, vatrometom u izvedbi svjetskih piromajstora Pirotehnike Mirnovec i Funnyonicom-posebnim programom kojim će domaćica Funny razveseliti sve mališane.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na samom otvorenju nastupile su pakoške mažoretkinje sa orkestrom limene glazbe, zapalila se prva adventska svijeća, zaplesalo se i zaželjelo puno lijepih božićnih  želja puštanjem lampiona od kojih prihod ide u humanitarne svrhe Centru za rehabilitaciju Stančić. Šareni lampioni  obojali su nebo iznad Biograda, koje još dodatno ukrasio  i vatromet. 

Čarobna bajka nastavlja se i ovoga vikenda kada se u Fun park Biograd spušta Sveti Nikola donoseći odličnu zabavu.
Vikend Svetog Nikole u Božićnoj bajci Fun Parka Biograd kreće u petak 6.prosinca, od 16:00 sati u šarenoj Funnyonici i druženju sa Svetim Nikolom, gdje će se onim najmanjima dijeliti prigodni pokloni i nastavlja se odličnim partijima, predstavama, koncertima i vatrometima. 

U Božićnu bajku ugurao nam se i Grinch sa svojom božićnom verzijom kuće straha, no u Fun parku Biograd kažu da se prilagodio veseloj Božićnoj atmosferi.

U nadolazećem vikendu putovati će se sa pjesmom u čarobnu zemlju Oz u super zabavnom mjuziklu Čarobnjak iz Oza, družiti sa Mickey i Minnie Mousem, plesati na snježnom partiju i naravno uživati u vatrometu. Kao dodatno iznenađenje Fun park Biograd otvoriti će još dodatnih šest atrakcija za one najmanje: Simulator, Indian canu, Kraš Express, Eureka, Mine train coaster, a u Games Hallu biti će postavljena velika Božićna kugla.

VIKEND SVETOG NIKOLE 6., 7. i 8.12.

*Svaki dan: 16:00 Funnyonica, 17:00 Druženje sa Svetim Nikolom

PETAK, 6.12.

18:00 Što ću biti kad odrastem, dječja predstava
19:00 Snježni party za djecu

SUBOTA 7.12.

17:00 Čudomix, mađioničarski show
19:00 Snježni party za djecu
21:00 Vatromet by Mirnovec
*Druženje s Mickey i Minnie Mousem cijeli dan

NEDJELJA, 8.12.

17:30 Paljenje druge adventske svijeće
18:00 Čarobnjak iz Oza, dječja predstava
19:00 Koncert grupe Zaratino
21:00 Vatromet by Mirnovec

Atmosferu sa otvorenja Božićne bajke u Fun parku Biograd pogledajte u galeriji u prilogu.
 

Idi na 24sata