To je to što me zanima!

Croatia osiguranje štiti budućnost vašeg poslovanja uz Poduzetnik PROtekt

Temelj uspjeha svakog poslodavca su svakako zaposlenici, zato PROtekt poduzetnicima pruža mogućnost i osiguranja djelatnika u slučaju ozljeda na radu
Vidi originalni članak

Kako uspješno iskoristiti sav svoj potencijal, ustrajno razvijati ideju dok ne postane uhodan posao te kako se prilagoditi zahtjevima tržišta i u krizi pronaći priliku, a sve to gradeći gospodarstvo i društvo u cjelini, znaju naši vrijedni poduzetnici. Naročito oni mali i srednji. A kako osigurati njihovo poslovanje, očuvati posao koji su gradili godinama i nastaviti ga razvijati za generacije koje dolaze zna Croatia osiguranje.

Svjesni vrijednosti koju poduzetnici predstavljaju za domaće gospodarstvo, ali i rizika te neizvjesnosti s kojima se susreću u svom svakodnevnom poslovanju u Croatia osiguranju su pripremili poseban paket osiguranja Poduzetnik PROtekt. Riječ je o osiguranjima koja pružaju zaštitu kako određeni nepredviđeni događaji ili opasnosti ne bi doveli u pitanje poslovanje tvrtke i egzistenciju djelatnika. Ujedno pridonose sigurnosti zaposlenika i povjerenju poslovnih partnera i temelj su odgovornog i savjesnog poslovanja. Upravo ono što svakom poduzetniku treba u ovim izazovnim vremenima.

Osiguranje koje je posebno kao i vaš posao!

Ukratko, paket Poduzetnik PROtekt omogućava poduzetnicima da svoj poslovni prostor, opremu i zalihe robe osiguraju od požara i ostalih rizika kroz osnovno osiguranje te dodatnim osiguranjima koji sami odabiru prema potrebama i mogućnostima. Dakle, kroje osiguranje kako im najbolje odgovara.

Osiguranje nažalost ne može spriječiti nezgodu, ali može znatno ublažiti posljedice koje mogu biti kobne za poslovanje bez obzira na veličinu tvrtke. Tako poduzetnicima stoje na raspolaganju dodatna osiguranja od potresa, provala, raznih lomova i oštećenja strojeva i opreme, ali i osiguranja od troškova uslijed prekida rada zbog nepogoda poput požara, potresa i poplava.

Uz to, ovim posebno skrojenim paketom poduzetnici su osigurani i od odgovornosti za eventualno neispravan proizvod ili za štetu nastalu nezgodom poput onečišćenja okoliša. Osiguranje pokriva i pravnu zaštitu, odnosno troškove.

Sigurnost kao ključ uspjeha

Temelj uspjeha svakog poslodavca su svakako zaposlenici, zato PROtekt poduzetnicima pruža mogućnost i osiguranja djelatnika u slučaju ozljeda na radu.

Da je Poduzetnik PROtekt sveobuhvatno osiguranje potvrđuje i mogućnost osiguranja robe od oštećenja i gubitka prilikom transporta. Bez obzira prevozi li se unutar Hrvatske ili u inozemstvu. Moguće je čak osigurati i mobitel koji je neophodan za pravovremeno i uspješno poslovanje.

Croatia vrlo dobro zna što znači biti poduzetnik i konstantno težiti izvrsnosti te pomicanju granica, a pogotovo kada iza svakog uspješnog projekta stoji vaše ime i imena vaših ljudi. Pomno skrojen za male i srednje poduzetnike, Poduzetnik PROtekt, kao jedan od najopširnijih paketa na tržištu, omogućava brzo sklapanje ugovora te kreiranje paketa prema vlastitim željama i potrebama. Uz to, nudi širok spektar osiguranja, kao i dodatni popust na premiju osiguranja u ovisnosti o broju ugovorenih vrsta osiguranja unutar paketa.

Poduzetnici, zaštite svoje poslovanje uz Poduzetnik PROtekt Croatia osiguranja, najobuhvatniji paket osiguranja u potpunosti prilagodljiv vašem poslu. Ugovaranjem samo jedne police kroz osnovno te dodatna osiguranja zaštitite imovinu, ljude i poslovanje.  

Ugovaranje police u Croatia osiguranju znači brzu i sigurnu isplatu šteta te nastavak poslovanja. Sve detalje provjerite na Poduzetnik PROtekt osiguranje i gradite svoje poslovanje i budućnost bezbrižno.

Idi na 24sata