To je to što me zanima!

Dare to create: Adidas Hard Wired kolekcija kopački

Kako nova sezona nacionalnih liga u Europi uveliko kreće, ljubitelji nogometa moći će vidjeti kako ove modele kopački nose neki od najboljih igrača na svijetu
Vidi originalni članak

Adidas Football je predstavio novu kolekciju kopački Hard Wired, sa upečatljivim i osvježavajućim bojama za svaki od svoja četiri modela – COPA, PREDATOR, X i NEMEZIZ. Kako nova sezona nacionalnih liga u Europi uveliko kreće, ljubitelji nogometa moći će vidjeti kako ove modele kopački nose neki od najboljih igrača na svijetu, uključujući Lionela Messija, Paula Pogbe, Mohameda Salaha, Paula Dybala i drugih.

Hard Wired kolekcija kopački donosi novi izgled i izuzetnu paletu boja, počevši od solarno zelene, preko aqua plave i magente. Međutim, PREDATOR, COPA, X i NEMEZIZ ne ističu se samo po boji, već i po kvaliteti, udobnosti i osjećaju tijekom igre.

Model COPA je stvoren za sve nogometaše koje odlikuje vrhunski kontakt s loptom, a sada stiže u čudesnoj solar zelenoj boji, s crnim COPA logom na peti. PREDATOR je model kao stvoren za igrače koji su neustrašivi kreatori na terenu, jer im osigurava izuzetnu kontrolu tokom kretanja. Sada ima svijetlo plavo gornjište, u kombinaciji s crnom bojom na dijelovima kopačke koji daju podršku zglobu, i žutim momentima na čepovima kopačke.

Adidas X model, napravljen za nogometaše izuzetne brzine, “obučen” je u plavo s jasnim X logom na peti, dok je Adidas NEMEZIZ, dizajniran za nogometaše od kojih se očekuje neočekivano, sada u boji magente sa crno-bijelim detaljima.

Adidas Hard Wired kolekcija kopački dostupna je u Sport Vision trgovinama i online. 

Idi na 24sata