To je to što me zanima!

Dezinficijens INA Dezinol na Ininim maloprodajnim mjestima

INA Dezinol u potpunosti su razvili stručnjaci iz INA MAZIVA, a proizvod je odobren i od strane Ministarstva zdravstva. Od kraja ožujka se ovaj deficitarni proizvod na tržištu nalazi i u prodaji na Ininim postajama
Vidi originalni članak

Nakon što su zaposlenici INA MAZIVA, članice INA Grupe, u samo nekoliko dana proizveli dezinficijens za površine INA Dezinol, od kraja ožujka se ovaj deficitarni proizvod na tržištu nalazi i u prodaji na Ininim maloprodajnim mjestima.

INA Dezinol u potpunosti su razvili stručnjaci iz INA MAZIVA, a proizvod je odobren i od strane Ministarstva zdravstva. Sredstvo je primarno razvijeno za interne potrebe kompanije, za dezinfekciju površina na maloprodajnim mjestima te unutrašnjost kabina autocisterni.

S obzirom na trenutnu situaciju s koronavirusom, kompanija je dio proizvoda, ukupno 720 litara dezinficijensa, donirala Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske.

Izuzetno sam sretan i ponosan na kolege koji su svojim trudom i zalaganjem u rekordnom roku pripremili proizvod koji će, u ovoj kriznoj situaciji, biti od velike pomoći kompaniji, ali i svim potrošačima. Zahvalan sam kolegama na posvećenosti, trudu i brzoj reakciji te su nam ponovno pokazali da su timski rad i predanost ključni u svakoj situaciji“, izjavio je Zoran Škrobonja, direktor INA MAZIVA.

Idi na 24sata