To je to što me zanima!

Dobro se nagradi ovih blagdana uz najfinije mesne proizvode najbolje kvalitete i okusa

Asortiman čine pršuti, trajne salame i trajna suha mesa idealna za popunjavanje blagdanske trpeze ili darivanje dragih osoba, a na pršut i kulen nitko neće ostati ravnodušan
Vidi originalni članak

DOBRO je brend trajnih mesnih proizvoda sastavljenih isključivo od dobrih sastojaka. Proizvodi ne sadrže soju, gluten, pojačivače okusa i umjetna bojila te ne prolaze kroz postupak dimljenja što ih čini pogodnima za sve skupine potrošača. Vrhunski sastojci i pravovremena obrada mesa uz pomoć najsuvremenije tehnologije ključni su za stvaranje prepoznatljivog okusa i garanciju kvalitete.

Asortiman čine pršuti, trajne salame i trajna suha mesa idealna za popunjavanje blagdanske trpeze ili darivanje dragih osoba, a na pršut i kulen nitko neće ostati ravnodušan. DOBRO pršut proizvodi se od svinja iz vlastitog uzgoja, sa slavonskih farmi, a jedini dodatak mu je jadranska sol. Sočan okus i nježnu teksturu duguje zrenju od minimalno 13 mjeseci u najsuvremenijim proizvodnim pogonima u regiji. DOBRO kvrgavi kulen izrađen je od najkvalitetnijih komada mesa, a zbog dodatka pikantne crvene paprike idealan je za ljubitelje tradicionalnih slavonskih okusa.

Kupovinom bilo kojeg DOBRO proizvoda u periodu do 31.12.2020. ostvarujete pravo sudjelovanja u nagradnoj igri i osvajanje jedne od 30 vrijednih nagrada od kojih ističemo 30.000 kuna na Diners Club kartici. Nagradna igra vrijedi na svim prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj, a uvjete sudjelovanja možete saznati na www.dobro.hr

DOBRO je brend osječke Žito grupe, vodeće poljoprivredne i prehrambene industrije u Slavoniji koja je ujedno i jedan od najvećih proizvođača svinja u Hrvatskoj, a posjeduje i vlastitu tvornicu stočne hrane Vitalka. Osim brenda DOBRO u asortimanu prehrambenih proizvoda Žito grupe nalaze se čepinsko Tena ulja, Tena brašno i krupica te Svježa jaja Žito.

Idi na 24sata