To je to što me zanima!

Elegantni Samsung telefoni i shopping u Douglas parfumerijama

Uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip ili Galaxy S20 dobivate atraktivan popust i vrijedan poklon bon
Vidi originalni članak

Za ljubitelje dizajnerskih komada, za one koje vole biti elegantni i drugačiji, a ujedno žele i moćni alat za vlastito kreativno izražavanje, stvorena su dva primjerka savršenog spoja tehnologije i ljepote.

Samsung Galaxy Z Flip – novi oblik budućnosti

Preklapa se do iznenađujuće male veličine, no kad je otvoren, njegova veličina gotovo se udvostručuje, otkrivajući nevjerojatni 6,7 inčni zaslon. Dojam pametnog modnog dodatka pruža i unikatna vanjska strana u crnoj i ljubičastoj boji koja savršeno odgovara svakoj modnoj kombinaciji. Ljubiteljima fotografije Galaxy Z Flip pruža i neuobičajenu mogućnost niskog kuta snimanja. Nazovimo to novom moćnom pozom.

Samsung Galaxy S20 - telefon koji mijenja fotografiju

Revolucionarnim snimanjem 8K videozapisa mijenjate način na koji snimate ne samo videozapise, već i fotografirate svoje fotografije. Dodajte Samsung Knox sigurnost, inteligentnu bateriju, snažni procesor uz veliki prostor za pohranu i Galaxy S20 serija vam uz ljepotu pruža i mogućnost umjetničkog stvaranja kroz video i fotografiju.

Oba uređaja dostupna su u webshopu Hrvatskog Telekoma u sklopu ponude I poklon i popust, uz nevjerojatnih 2.000 kn popusta na Samsung Galaxy Z Flip i 1.200kn na Samsung Galaxy S20. Da bi uživanje u ljepoti bilo još potpunije, uz svaki kupljeni uređaj na poklon dobivate i bon za shopping u Douglas parfumerijama u iznosu od 500 ili 300 kn.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za uživanje u lijepim i pametnim uređajima i shoppingu u Douglas parfumerijama.

 

Idi na 24sata