To je to što me zanima!

Euroherc i Adriatic osiguranje podijelili su 10 VW Golf 'osmica' i 100 novčanih nagrada

Dodijeljene su nagrade u prvom kolu nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“. Želite li sudjelovati, trebate ugovoriti policu obveznog ili kasko osiguranja u Eurohercu ili Adriaticu
Vidi originalni članak

Kako je to dobiti najnovijeg VW Golfa "osmicu"? Znaju to jako dobro dobitnici velike nagradne igre Euroherca i Adriatica. 
Na zadnjoj dodjeli prvog kola, održanoj u utorak, 9. lipnja, u Zagrebu, dvadeset sretnih dobitnika preuzelo je po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke, dok su dva najsretnija osiguranika sjela za upravljače najnovijih VW Golfova – željno očekivanih „osmica“, koje su dobili s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Dobitnici su se na najbolji mogući način uvjerili kako police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu uistinu vrijede više. 
Marija Šarić iz Hrvatske Kostajnice nije skrivala svoje oduševljenje dobivenom nagradom - novim automobilom.

- Osjećaj je jako dobar! Drago mi je da možeš vjerovati da možeš nešto osvojiti u nagradnoj igri i da nije namješteno. Imam veliku obitelj koja me pitala što ćemo sada s automobilom - rekla je Marija. Dobitnik Antonijo Falica policu osiguranja koja mu je donijela Golfa, u Adriaticu je ugovorio po prvi put!
- Zvao me direktor prodaje Adriatica iz Zagreba i nisam odmah povjerovao. Odlično se osjećam i nikad do sada nisam ništa osvojio. Sretnu vijest prvo sam podijelio sa suprugom  - rekao je. 

U pet hrvatskih gradova, Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Splitu i Zagrebu, tijekom protekla dva tjedna Euroherc i Adriatic osiguranje uručili su 10 automobila Golf 8 i 100 novčanih nagrada dobitnicima prvog kola nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“, u kojima su sudjelovali svi osiguranici, fizičke osobe, koji su od 15. veljače do 30. travnja ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje vozilo.
Velike nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Kako biste sudjelovali u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine. Velikim nagradnim igrama osiguravajuća društva Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima žele zahvaliti na vjernosti.

- U Eurohercu nam je važan partnerski odnos s osiguranicima, a upravo ovom nagradnom igrom željeli smo svim postojećim osiguranicima zahvaliti na vjernosti, a buduće pozvati da Euroherc biraju za svoga osigurateljnog partnera. Do kraja godine čekaju nas još dva regionalna kola, a osiguranicima koji u ovom kolu nisu imali sreće poručujem da ih čeka veliko finalno izvlačenje u kojem mogu osvojiti glavnu nagradu VW Touareg te niz dodatnih, bogatih nagrada!  Vidimo se ponovno u rujnu u Zagrebu na izvlačenju 2. kola velike nagradne igre „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“. Sretno svima - istaknula je Božica Zlovolić, direktorica Podružnice Euroherc osiguranja u Sisku.
Direktor Podružnice Adriatic osiguranja u Zagrebu Boris Erkapić istaknuo je kako Adriatic osiguranje uvijek misli na svoje osiguranike. 
- Uz kvalitetne police osiguranja za svoje osiguranike ove godine smo pripremili veliku nagradnu igru s iznimnim fondom nagrada.  Svojim osiguranicima na taj način želimo zahvaliti na vjernosti i na tome što su nam povjerili brigu o svojoj sigurnosti. Nagradne igre idu dalje, očekuju nas još dva regionalna izvlačenja, te finalno izvlačenje u siječnju sljedeće godine, kada će se najsretniji osiguranik Adriatica odvesti u novom VW Touaregu. Do tada sretno, i ne zaboravite, vaša polica u Adriaticu vrijedi više! - istaknuo je. 

Sretno svima uz Euroherc i Adriatic!

Idi na 24sata