To je to što me zanima!

Finalni dani Kutije Šibica i vrhunac uzbuđenja nogometa

Najveći malonogometni turnir regije približava se završnici, a vrhunac će biti od 26. do 30.12.2015. kada će se saznati novi pobjednici 46. izdanja Kutije šibica
Vidi originalni članak

Polako, ali sigurno približava se završetak 46. izdanja Kutije šibica, najvećeg i najboljeg malonogometnog turnira u regiji jer ‘Kutija’ ulazi u najzanimljiviju fazu natjecanja. Naime 26.12.2015. od 15:00 sati počinju utakmice četvrtfinala u kojima će se susresti momčadi koje pretendiraju na naslov i igrači koji će svojim potezima sigurno podizati publiku na noge i svakoj utakmici dati posebnu dozu atraktivnosti i neizvjesnosti.

U velikim četvrtfinalnim okršajima susrest će se FS DIEGO DIMNJACARSTVO SOPOT i POLIKLINIKA MILOJEVIĆ-GLAMOUR KRIŽEVCI, CB DOBERMANN, Zagreb i CB GARDEN-OPTIKA OČALINKO-PNT CROATIA, Zaprešić, AMOZ-FINGAL d.o.o. Gornja Radgona, SLO I MNK AUTOMOBIL LONČAR, Varaždin, MB AUTO PSC SV – PIZZERIA STARI ZAGREB-BORONGAJ LUGOVI, a u isto vrijeme održat će se polufinalne utakmice za veterane i žene. Momčadi neće imati previše vremena za odmor, jer već u utorak 27.12.2015. od 16:00 sati počet će polufinalne utakmice glavnog turnira kao I utakmice za treće mjesto veterana I žena, koje će ponovo donijeti samo najbolje od najboljeg što mali nogomet može ponuditi.

Vrhunac će sigurno biti finalni, završni dan turnira, kada će se igrati finalne utakmice u seniorskoj, veteranskoj i u konkurenciji za žene te se saznati pobjednici i najbolji pojedinci ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica.

Zato ne propustite finalne dane Kutije šibica jer su organizatori pripremili paket ulaznica koji uključuje ulaz za četvrtfinalne i polufinalne utakmice, te finale i iznosi 30,00 kuna. Osim toga pojedinačne ulaznice za polufinale i finale se mogu kupiti po cijeni od 10 kn i vrijede samo za taj dan za koji se kupe ulaznice. Djeca do 3 godine starosti ne plaćaju ulaznice.

Karte za Kutiju šibica se mogu kupiti na blagajni Doma sportova.

Petak 23.12. od 10-14h

Subota 24.12. od 10.30-12h

Ponedjeljak 26.12. od 10:30-21:30

Idi na 24sata