To je to što me zanima!

Genox dezinficijensi hrvatski su proizvodi, dostupni svima, a imaju više od 98% aktivne vode

Na tržištu je Genox dostupan u tekućini, spreju i vlažnim rupčićima za prevenciju i rješavanje problema s mikroorganizmima u higijeni, medicini i veterini, javnim objektima, proizvodnji hrane i dezinfekciji pitke vode
Vidi originalni članak

Količina dezinficijensa koja je potrošena u posljednjih sedam mjeseci u svijetu premašila je i dugogodišnju potrošnju u nekim državama, pa tako i u Hrvatskoj, a pitanje koje se postavlja je jesmo li se tako zaštitili ili smo se dodatno oslabili. To, naravno, ovisi o vrsti i načinu primjene dezinficijensa, koji sami biramo. 
Kad bi svaki čovjek za sebe birao proizvod u svrhu zaštite zdravlja i zdravlja svoje obitelji, birao bi ono što je potpuno sigurno u svakom obliku i u svakoj situaciji. Najljepše je što ne mora ići daleko jer mu je rješenje na dohvat ruke, ovdje u Hrvatskoj. Pitanje je samo želi li to iskoristiti. U Genox dezinficijensu aktivirana voda čini više od 98%.
Kako voda može ubiti koronavirus? Tvar koju stvara naše tijelo, naše bijele krvne stanice, kad se brani od, primjerice, koronavirusa, identična je aktivnoj tvari u Genox dezinficijensu. Zato je Genox siguran za svaku primjenu i za svakoga jer, osim na viruse, djeluje na sve ostale mikroorganizme: bakterije, gljivice, plijesni te najotpornije njihove oblike, spore i biofilm. Jedini je dezinficijens koji ima potpun učinak na sve skupine mikroorganizama, a može se primijeniti kao tekućina, maglica ili led.
Najbolje je upravo to što je Genox hrvatski proizvod, dostupan svima i na dobrobit svih. Iza Genoxa stoji inovativna hrvatska skupina ljudi pod imenom TLK Grupa, čija je želja i cilj omogućiti ljudima očuvanje zdravlja na zdrav način, bez uporabe štetnih kemijskih tvari, otrova, alergena, alkohola, klora, nanomaterijala, umjetnih bojila i mirisa, bez štetnih dezinficijensa - samo ono prirodno i što je od početka našeg života s nama. 

Točno je da štetne tvari u dezinficijensima slabe naš imunitet te dodatno pomažu djelovanju koronavirusa i ostalih mikroorganizama na nas. Jedino logično rješenje je koristiti isti sustav obrane koji nam je prirodan, bez svih tih štetnih tvari, a to je danas Genox.
Širina i sigurnost primjene Genox dezinficijensa neograničena je i može pomoći Hrvatskoj na svim razinama, od dezinfekcije ruku, kože, svih površina, ali i zraka u svim javnim i privatnim prostorima, jer virusi se prenose najviše zrakom i upravo je to uzrok najvećeg porasta zaraženih koronavirusom. 
Ekotoksikološko ispitivanje Genox dezinficijensa dokazuje da nema niti jednog štetnog učinka Genoxa na vitalne stanične dijelove organizma putem dodira s kožom, sluznicom ili ostalim dijelovima tijela. 
Genox je danas na tržištu dostupan u tekućini, spreju i vlažnim rupčićima za prevenciju i rješavanje problema s mikroorganizmima u osobnoj higijeni, medicini i veterini, javnim objektima, proizvodnji hrane i dezinfekciji pitke vode. Priroda ima odgovor na sve i, ako smo pažljivo čitali, znamo tko je junak naše priče.


 

Idi na 24sata