To je to što me zanima!

HGSPOT podržava prvu hrvatsku metaverse i gaming konferenciju!

HGSPOT uvodi svijet tech retaila u metaverse i predstavlja budućnost tehnologije u HGSPOT dvorani u Z Centru!
Vidi originalni članak

HGSPOT ponovno pokazuje da ga nije strah napraviti snažan korak naprijed i pokazati hrvatskom tech tržištu u kojem će se smjeru razvijati budućnost gaminga i metaversea. Kako svakog dana na tržište dolazi sve više različite tehnologije, okrećemo se divovima poput HGSPOT-a koji su puni iskustva i znanja kako bi nam pokazali što budućnost nosi, kako bi je mi mogli sami izgraditi.

1.12. u zagrebačkom Z Centru na Game Changer konferenciji predstavnici HGSPOT-a će predstaviti nove tehnologije, pričati o tome što nam budućnost nosi i na što vole staviti fokus prilikom predstavljanja proizvoda tržištu. Biti će tu tema o raznim komponentama i periferiji, ali i o wireless sustavima, online sigurnosti, kao i e-eCommerceu i monitorima.

„Gledamo kako se budućnost koju već godinama najavljujemo stvara ispred nas te ćemo, kao i uvijek, biti predvodnici inovacija u Hrvatskoj“, poručuju iz HGSPOT-a, uz pozivnicu svima da se pridruže njihovim stručnjacima na prvi dan prosinca u Z Centru, kako bi prvi vidjeli što digitalno sutra donosi.

Idi na 24sata