To je to što me zanima!

HOK osigurava jeftinije poslovanje svojim članovima

Hrvatska obrtnička komora i HEP Opskrba suradnjom kroz projekt HOK Obrtnik plus osiguravaju povlaštene cijene električne energije za obrtnike
Vidi originalni članak

Cilj ovog partnerstva je olakšati poslovanje obrtnika. U petogodišnjoj suradnji više od 10.000 članova HOK-a iskoristilo je pogodnosti ugovaranja posebnih uvjeta cijene nabave električne energije za svoje obrte, ali i mogućnost povoljnije cijene električne energije za kućanstva njihovih zaposlenika.

Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec istaknuo je kako se višegodišnje partnerstvo s HEP Opskrbom stalno unaprjeđuje, a suradnja se temelji na osluškivanju potreba obrtnika.

Direktor HEP Opskrbe Mario Puntarić smatra da izvrsna suradnja s Hrvatskom obrtničkom komorom iz godine u godinu, rezultira značajnim uštedama za članove HOK-a koji pokazuju veliki interes za povoljnijim cijenama energenata.

Hrvatska obrtnička komora kroz projekt pogodnosti HOK Obrtnik plus osigurava obrtnicima povoljnije uvjete pri nabavi raznih proizvoda i usluga. Sklapanjem sporazuma s partnerima iz privatnog sektora, jamče se posebne cijene s ciljem efikasnijeg i jednostavnijeg poslovanja svih obrtnika.
Idi na 24sata