To je to što me zanima!

INA uz WRC Croatia rally 2021. i vozača Viliama Prodana

Utrka svjetskog prvenstva u rallyju u Hrvatskoj te domaći vozač Viliam Prodan dobili podršku Ine kao vodeće kompanije na tržištu
Vidi originalni članak

Utrka svjetskog prvenstva u rallyju koja se po prvi put održava u Hrvatskoj od 22. do 25. travnja najznačajnija je utrka u povijesti hrvatskog automobilizma. Uz organizatore utrke te poznatog rally vozača Viliama Prodana koji će u njoj sudjelovati stala je INA.

Najbolji uvijek idu s najboljima te sam sretan što je INA ponovno prepoznata kao prvi izbor vrhunskih sportaša, ali i kupaca. INA je pouzdan partner i to garantiramo kvalitetom naših Class goriva te širokom ponudom usluga i proizvoda“, izjavio je Borko Buturac, operativni direktor za Usluge kupcima i maloprodaju na događanju povodom predstavljanja suradnje.

Viliam Prodan profesionalni je rally vozač s bogatim iskustvom. U karijeri se okitio naslovom prvaka Hrvatske na brdskim utrkama, a ove godine vozio je i WRC Monte Carlo 2021. „Ulazimo u boj s najboljim automobilistima svijeta. Ini zahvaljujem na podršci, a svim navijačima poručujem da drže fige za startni broj 70“, poručio je Viliam Prodan.

Izniman turističko-gospodarski značaj ove utrke za Hrvatsku naglasio je Marin Frčko, potpredsjednik organizacijskog odbora WRC Croatia rally 2021. te je dodao: „Nadamo se da će ovaj događaj dugoročno ostati u Hrvatskoj i zahvaljujemo Ini što se kao važan gospodarski subjekt priključila ovome projektu.“  

INA se kroz svoju povijest dokazala kao najbolji prijatelj automobilizma i sporta, a ovom prilikom je za najveće obožavatelje rallyja, od 1. do 28. travnja 2021. godine na odabranim maloprodajnim mjestima Ine, osigurala ekskluzivne prigodne suvenire WRC Croatia rally 2021.

 

Idi na 24sata