To je to što me zanima!

INVIZZ – za miran boravak na otvorenom

Želite na prirodan način osvježiti prostorije u kojima boravite? Često boravite u prostorijama s drugim ljudima? Često boravite u otvorenim prostorima? Želite izbjeći sintetičke mirise za automobil?
Vidi originalni članak

Isprobajte INVIZZ!

INVIZZ je 100% prirodan sprej na bazi eteričnih ulja za prirodno osvježenje i mirisnu animaciju prostora. Blag, učinkovit, bez negativnog učinka.

Sprej INVIZZ predstavlja balansiranu kombinaciju 9 eteričnih ulja koja u svaki prostor unose dašak svježine i okrepljenja! Svako od ovih eteričnih ulja povijest pamti kao omiljenu mirisnu pratnju i zaštitu u šetnjama vrtovima, perivojima, šumama…a suvremena aromaterapija prepoznaje ih kao izvrsne opcije za osvježenje i upotpunjenje ugodnog ugođaja, posebno u toplijem dijelu godine.

Ovaj ambijentalni sprej izrazito ugodnog mirisa jednako je prikladan za ured, ljetnu terasu, dnevnu sobu – i automobil, gdje do izražaja dolazi i njegovo razbuđujuće djelovanje!

Koristite INVIZZ za osvježenje prostora, za ublažavanje neugodnih mirisa, za svježinu i ugodan miris unutrašnjosti ormara i drugog namještaja, kao miris u automobilu…i za miran boravak na otvorenom!

Isprobajte i blend INVIZZ – izvrstan dodatak difuzeru u toplim mjesecima!

 

INVIZZ je dostupan u svim bolje opremljenim ljekarnama i biljnim ljekarnama ili uz besplatnu dostavu putem webshopa:www.aromara.hr

 

 

Idi na 24sata