To je to što me zanima!

Izgradite 10 kg mišića s novim preparatom u mjesec dana

„Dobio sam 10 kg novih mišića u mjesec dana i izgledam kao pravi muškarac. Više ne brinem za svoj izgled” – to je mišljenje 43 tisuće osoba iz cijelog svijeta koje su isprobale novo rješenje za mišićavo tijelo
Vidi originalni članak

Što treba učiniti kako biste se pridružili krugu sretnika?

Nova formula ima svoj debi u Hrvatskoj, ali prije nego što otkrijemo njenu tajnu, dobro je upoznati se s koristima koje donosi:

Već nakon tjedan dana ćete primijetiti da je Vaše tijelo izrazito drugačije: riješit ćete se nepotrebnog masnog tkiva, a ispod kože osjetit ćete sve tvrđe i izrazitije mišiće. Primijetit ćete da imate više snage i energije, a organizam će se regenerirati puno brže.

U jednom trenutku ćete primijetiti da Vas žene gledaju sa simpatijom a muškarci ljubomorno promatraju. Shvatit ćete da je dobivanje sportske figure moguće i sve bliže...

Tajna 4 sastojka

Kada svakodnevno koristite novi preparat, aktivirate njegove sastojke i dovodite organizam u stanje stalne izgradnje mišićne mase. Sastojci ove formule uništavaju višak masnoća, silovito ubrzavaju metabolizam i istovremeno stimuliraju procese izgradnje koji se događaju u stanicama. Osim toga, uklanjaju štetne toksine, potpomažu pravilnu cirkulaciju u organizmu i povećavaju seksualne performanse. U čemu leži tajna učinkovitosti i popularnosti ove metode?

Za brzo i istovremeno sigurno dobivanje novih mišića potrebna je jedinstvena kompozicija 4 sastojka: BCAA, kreatina, L-arginina te L-karnitina. To su aminokiseline i organski spojevi koji se prirodno nalaze u organizmu i odgovorni su za njegovu građevnu funkciju. Unošenje ovih tvari u obliku praška topivog u vodi dovodi do toga da BCAA, kreatin, L-arginin i L-karnitin imaju veću koncentraciju i lakše se usvajaju. Zahvaljujući tome, djeluju odmah nakon unošenja u organizam.

Hit u SAD-u i u Njemačkoj

Već nakon uzimanja jedne porcije BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina, masnoće se momentalno uništavaju, a na njihovom mjestu pojavljuju se idealno isklesani mišići. Nakon tri dana korištenja osobe su dobivale po 1 kg mišića, ali to je bio tek početak. Kada se preparat koristi svakodnevno, on dovodi organizam u stanje stalne izgradnje mišićne mase i izgaranja masnoća. Potiče proces rasta mišića, istovremeno obnavljajući organizam.

Novi je preparat vrlo brzo postao popularan među muškarcima koji žele dobiti idealno isklesanu liniju (među ostalim, u SAD-u, Njemačkoj i Austriji). Dobio je pozitivna mišljenja od profesionalnih bodibildera i sportaša. Prošao je rigorozna testiranja i certificiran je.

Danas posebna ponuda

Novi tretman dobiva pozitivna mišljenja od novih osoba koje su već zamijenile masnoću mišićima. Tako je barem bilo u slučaju 37-godišnjeg Gorana iz Delnica: „U mojim godinama nije lako postati sportaš. Ali sam s ovim praškom počeo munjevito dobivati na mišićnoj masi. Nakon dva dana imao sam doslovno 2 kg mišića više. To je sredstvo uništavalo moju masnoću a isklesani mišići bili su sve vidljiviji! U mjesec dana zamijenio sam 12 kg viška u 10 kg dobro vidljivih mišića. Ja sam ZA”.

Inovativan prašak s BCAA, kreatinom, L-argininom i L-karnitinom odnedavna je dostupan u Hrvatskoj. Danas ga možete dobiti na popustu unutar kluba za popust. Kliknite na poveznicu niže i dobijte muški izgled VEĆ SADA.

Kliknite ovdje kako biste dobili 10 kg novih mišića u mjesec dana >>

Idi na 24sata