To je to što me zanima!

Jeste li se pitali kako i gdje nastaju suncobrani za plaže?

Jeste li se ikada pitali kako i gdje nastaju svi oni prekrasni suncobrani što ih viđamo po plažama i resortima diljem Lijepe naše? Suncobrani od trstike - prirodna obrana od sunca
Vidi originalni članak

Upravo te atraktivne suncobrane proizvodi tvrtka FEST iz Ozlja. U svojim proizvodnim pogonima gdje se proizvodi razna oprema za turistički sektor, nastaju i ovi ljepotani.Suncobrani su napravljeni o kvalitetnog drveta i najbolje  trstike te predstavljaju  najbolje rješenje za zaštitu od sunca. Ovakvi suncobrani ne samo da su atraktivni već pružaju i savršeno ugodan hlad. Lako se montiraju, a njihov kvalitetan materijal daje sigurnost da ćete imati postojan suncobran nekoliko godina.

Tvrtka Fest je prva tvrtka koja je povukla novac iz fondova baš za proizvodne pogone i predstavlja primjer uspješne hrvatske firme. Prvi u Hrvatskoj proizvode i Glamping šatore  koji su trenutno hit u cijelom svijetu .

Kupovinom njihovih proizvoda  kupujete izvorne hrvatske proizvode što je, vjerujemo, u ova teška vremena više nego nužna stvar za hrvatsko gospodarstvo.

Proizvode možete pogledati na www.fest.hr

Idi na 24sata