To je to što me zanima!

Kako do gotovine kada u blizini nema bankomata?

Uz Aircash aplikaciju sigurno i povoljno. Novac se podiže na svakom Ininom maloprodajnom mjestu, a prijevara nije moguća!
Vidi originalni članak

Istražili smo kolike su naknade za podizanje gotovine na bankomatima putem kartica i došli smo do zaista velikih iznosa.  Stoga smo pokušali pronaći alternativu. Pronašli smo je u aircash mobilnoj aplikaciji koja se koristi za slanje novca među korisnicima. Novac je moguće uplatiti i isplatiti na svim Ininim maloprodajnim mjestima kojih u Hrvatskoj ima više od 400, a većina ih radi 24 sata, svakog dana, uključujući nedjelje i praznike. 
Aircash aplikaciju jednostavno je pokrenuti: može se preuzeti s Google Playa ili Apple storea, a zatim je dovoljno upisati osnovne podatke i aplikacija je spremna za korištenje. Do sada je za slanje novaca bilo potrebno fizički otići do najbližeg Ininog maloprodajnog mjesta i uplatiti novce kako bi primatelj dobio barkod uz pomoć kojega bi uplaćeni novac mogao podići na nekoj od Ininih lokacija.  
Međutim, Aircash je nedavno uveo novu opciju: uplata novca moguća je i kreditnom ili debitnom karticom! Podaci o kartici unose se jednokratno te se potvrđuju, a primatelj odmah prima barkod i kao do sada, uplaćena sredstva podiže na Ini, uz predočenje barkoda.

 Kakve su naknade?

Istražili smo i iznenadili se: Aircash naknade bitno su povoljnije od onih na bankomatima* 

Tada smo proučili i kakve su naknade za debitne kartice *, gdje se novac odmah skida s tekućeg računa. I opet novo iznenađenje, Aircash je i ovdje bitno jeftiniji. 

Što je još zanimljivo?

Aplikacija Aircash koristi suvremen vanjski platni sustav koji, osim što jamči najvišu sigurnost plaćanja karticama (PCI-DSS standard), pamti i karticu – drugim riječima, podaci se upisuju jednokratno. Svaki idući put korisnik u samo 3 klika može poslati novce, karticu ne mora ni imati uz sebe, kao  ni pamtiti njezin broj. Na ovaj su način isključene i mogućnosti za prijevare i zloupotrebe. 
Osim toga, ako netko zaboravi novac ili karticu, podaci su mu dostupni u aplikaciji. U samo 3 klika napravi uplatu i na najbližem Ininom maloprodajnom mjestu može podići novac. 

Za što ljudi koriste Aircash?

  • Za brzu pozajmicu prijatelju ili članu obitelji
  • Za plaćanje preko Internet oglasa ili razna druga plaćanja između osoba
  • Nema bankomata u blizini ili je skup? Aircash se koristi i za podizanje gotovine, u 3 klika 

Može li se novac slati i iz inozemstva?

Da! Aircash služi i za slanje novca iz inozemstva u Hrvatsku. I opet iz vašeg naslonjača u 3 klika. A primatelj u RH uplaćena sredstva može podići na Ini. Naknade za transfer novca iz inozemstva jednake su onima za nacionalni promet.  Provjerite što kažu drugi na www.aircash.eu.

 

Idi na 24sata