To je to što me zanima!

Kako najlakše poslati paket? Od kuće

Prošla su vremena kad ste svoje pakete morali negdje nositi i čekati u redu za slanje
Vidi originalni članak

Digitalno vrijeme pruža i mogućnost digitaliziranog slanja paketa - iz udobnosti vašeg doma, ureda ili s bilo koje adrese na kojoj boravite. Jedino što trebate u fizičkom obliku je sam paket.

Sve korake možete organizirati online, uključujući plaćanje i ispis adresnice, a GLS-ov kurir će preuzeti paket u vrijeme koje vi odredite. Jednostavno posjetite stranicu www.paket.hr i pratite upute za jednostavno slanje paketa od kuće. Unesite podatke o pošiljatelju i primatelju, dimenzije paketa, odaberite način plaćanja – i to je to. Još vam samo treba paketna naljepnica (adresnica) koju možete sami isprintati ili odabrati da je donese kurir. Kako vama više odgovara.

GLS dostava je poznata po brzini i pouzdanosti pa svaki paket preuzet za vrijeme radnog tjedna dostavlja već idući radni dan na bilo koju adresu u Hrvatskoj. Brzina, pouzdanost i fleksibilnost – što vam više treba? A ako se baš jako teško odričete starih navika i volite svoj paket nositi na slanje, onda paket u ruke i donesite ga na bilo koju od mnogobrojnih GLS Paket Shop lokacija u Hrvatskoj. I tamo ćemo ga preuzeti i dostaviti jednakom brzinom i pouzdanošću na željenu adresu.

Svaki oblik slanja paketa ima svoje prednosti, ali ponekad je od kuće ipak najbolje, zar ne?

Idi na 24sata