To je to što me zanima!

Koji je najbolji način da vaše dijete nauči strani jezik?

Rano učenje jezika pozitivno utječe na samopouzdanje, inteligenciju i potiče djetetov mentalni razvoj. Već u dobi od tri godine dijete je sposobno uz materinski jezik, na isti način, usvajati i svaki drugi kojem je izloženo, a da pritom ne stvara razliku
Vidi originalni članak

Istraživanja su pokazala da je optimalna dob u kojoj dijete usvaja jezik između treće i pete godine, tako da su kao osnovnoškolci već u mogućnosti pohađati visoke stupnjeve. Upravo zato je važno da dijete što ranije uronimo u strani jezik. 

U Lingui plus radi se po direktnoj metodi što pretpostavlja rad s izvornim govornikom u maloj grupi, isključivo na stranom jeziku. Kod ove metode učenja naglasak je na komunikaciji, razvoju govora i slušanja stranog jezika. Male su grupe pa se profesori i učenici dobro poznaju. U 60 minuta, koliko traje sat, svatko ima priliku postavljati i odgovarati na pitanja. Pričajući o sebi, vlastitim iskustvima i interesima, učenje jezika postaje jednostavno i zabavno. Osim jezika, djeca ovdje uče o kulturi i običajima zemlje iz koje profesor dolazi, tako da nije teško zamisliti da ovi mali poligloti jednog dana postanu prave svjetske face. 

LINGUA PLUS JUNIOR - specijalizirani jezični centar za djecu i mlade

Otkako su prije punih 17 godina otvorili vrata svojim prvim učenicima, LINGUA PLUS razvila se u prepoznatljivo ime i postala sinonim za kvalitetu u poduci stranih jezika. Možemo s ponosom reći kako su naša najbolja reklama upravo naši polaznici koji nastavljaju kod nas učiti strani jezik i preporučuju nas svojim prijateljima i znancima.

Tajna njihovog uspjeha vrlo je jednostavna - stručni, pouzdani, ljubazni i angažirani nastavnici, najsuvremenije metode rada temeljene na visokim svjetskim standardima i ugodno, neposredno okruženje u kojem se svaki polaznik osjeća dijelom velike, vesele obitelji.

LINGUA PLUS nudi samo male grupe s ograničenim brojem polaznika (u prosjeku 5). Učenje u malim grupama omogućuje individualan pristup svakom djetetu, a da se pritom ne izgubi radost učenja u grupi, koje je dinamičnije i zabavnije od individualne nastave.

Profesori su njihova najjača karika. Lingua Plus predvođena je timom stručnih, motiviranih i poduzetnih profesora kojima je stalo do uspjeha svakoga pojedinog đaka. Profesori imaju pristup najsuvremenijim pomagalima u nastavi i kao izvorni govornici nastavu održavaju isključivo na stranom jeziku.

Upravo su u tijeku upisi. Obratite se s povjerenjem za potrebne informacije o upisima i tečajevima na brojeve telefona: 01/4621409, 01/4621408 ili na mail: upisi@linguaplus.hr 

Trenutno su u ponudi: 

  • Programi ranog učenja jezika za predškolce (od navršene 3. godine do škole)
  • Početne i napredne programe za osnovnoškolce (2 x tjedno 60 minuta)
  • Specijalizirane programe za srednjoškolce (standardni tečajevi, specijalizirani konverzacijski tečajevi za visoke stupnjeve, priprema za maturu, pripremni tečajevi za međunarodne ispite i diplome)
  • Mogućnost polaganja međunarodnih ispita i stjecanje međunarodnih diploma (Starters, Movers, Flyers, PET, KET, FCE, CAE, CPE).
  • U ponudi od jezika su: Tečajevi engleskog, njemačkog, ali i ostalih jezika po izboru polaznika.
  • Nastava se odvija u školi u Vončininoj 10 (Šalata), Zagreb. 
  • S entuzijastima se petkom družimo na tematskim igraonicama. Škola je opremljena školskom knjižnicom i dramskom radionicom koja se također održava na stranim jezicima. 

Više informacija potražite na www.linguaplus.hr ili na Facebook stranicama.

 

Idi na 24sata