To je to što me zanima!

Koncert Josipe Lisac za Karla Metikoša

Josipa Lisac, najveća hrvatska pjevačka diva svih vremena, svoj će tradicionalni zagrebački koncert za Karla Metikoša ove godine po prvi puta održati u Laubi čiji je jedinstveni ambijent kao stvoren za gracioznost ove glazbene ikone
Vidi originalni članak

Josipa Lisac, najveća hrvatska pjevačka diva svih vremena, svoj će tradicionalni zagrebački koncert za Karla Metikoša ove godine po prvi puta održati u Laubi čiji je jedinstveni ambijent kao stvoren za gracioznost ove glazbene ikone.

Josipa Lisac – «Što me čini sretnom»

Već više od 2 desetljeća, 10.12. rezerviran je za Josipine koncerte za Karla, a prosinačka slavlja glazbe i ljubavi do sada su tako posjetila gotovo sve zagrebačke koncertne dvorane, klubove, sportske dvorane pa čak i prostore na otvorenom.

Prvi veliki Josipin koncert u impozantnoj Laubi također će tradicionalno biti i njezin posljednji u kalendarskoj godini, kojim će završiti još jedna njena izuzetno uspješna koncertna godina. Josipa je ove godine nastupila u Podgorici, Beogradu, Sarajevu, Skopju i na Krku te u Zurichu, a pred njom su i inozemna gostovanja u Goteborgu, Stockholmu i Munchenu. Posebno se tu ističe koncert u Stockholmu u listopadu, gdje će Josipa nastupiti u sklopu cijenjenog Stockholm jazz festivala.

Ulaznice za koncert u Laubi mogu se kupiti od 24. rujna na Eventim prodajnim mjestima te na www.eventim.hr po cijeni od 230 kn za sjedenje te 170 za stajanje.

Idi na 24sata