To je to što me zanima!

Legenda Golf Rabbit se vratila u Hrvatsku

Volkswagen je u Hrvatskoj započeo s prodajom modela Golf Rabbit, nastalog na Comfortline varijanti opreme i pokretanog isključivo 1.6 TDI motorom s 85kW/115KS i ručnim mjenjačem
Vidi originalni članak

Na hrvatsko tržište vraća se legendarno ime Rabbit i to u svom najboljem izdanju – uz model Golf, koji je i dalje najvažniji i najprodavaniji model marke Volkswagen.

Model Golf je u proteklih 45 godina svog postojanja obilježio cjelokupnu automobilsku industriju i to ne samo kao najvažniji model marke Volkswagen, već kao automobil koji je oduvijek bio pokretač trendova. Golf je ostavio neizbrisiv trag u povijesti i sasvim sigurno nije potrebno naglašavati da je Golf bio, ali i da je još uvijek temelj Volkswagen marke i uspjeha. Bez Golfa, marka Volkswagen zasigurno ne bi bila ono što danas je – broj 1.

Kralj klase, po kojem se zove i cjelokupni segment, od sada je postao još atraktivniji i dostupniji za kupce, zahvaljujući neodoljivom modelu Rabbit.  Volkswagen je pripremio tri odlično opremljena Rabbit modela:

  • Golf Rabbit 1.6 TDI identičan je Golfu s Comfortline paketom opreme uz dodatak 8 zvučnika i do registracije košta 149.900 kuna, što je čak 14.000 kuna niže od aktualnog modela Comfortline.
  • Golf Rabbit Plus 1.6 TDI dodatno na razinu opreme Comfortline ima sljedeću dodatnu opremu ultrazvučnu pomoć pri parkiranju – Parkpilot, automatsko namještanje suvozačkog osvrtnog zrcala za vožnju unatrag, radio uređaj „Composition Media“ i metalik boju. Cijena tako opremljenog modela iznosi 154.900 kuna do registracije.
  • Najopremljeniji Rabbit model je Golf Rabbit Max 1.6 TDI koji dodatno na model Rabbit Plus još ima i LED glavna svjetla, a cijena tako opremljenog modela iznosi 166.900 kuna do registracije.

Navedena Volkswagen ponuda dostupna je do isteka zaliha. 

Idi na 24sata