To je to što me zanima!

Ličani su pomirili navijačke skupine

Pjesmom „Navijačka“ tamburaški bend "Patrioti" pokušali su objediniti čitavu Hrvatsku, a posebno četiri najveće navijačke skupine - Bad Blue Boyse, Torcidu, Kohortu i Armadu
Vidi originalni članak

Članovi tamburaškog sastava "Patrioti" povodom svjetskog prvenstva u nogometu promijenili su izričaj i obukli navijačke majice. Pjesmom „Navijačka“ pokušali su objediniti čitavu Hrvatsku, a posebno četiri najveće navijačke skupine - Bad Blue Boyse, Torcidu, Kohortu i Armadu.

"Patrioti" aktivno djeluju već tri godine. Osnovali su ih 2015.  zaljubljenici u glazbu i klasični tamburaški zvuk - Đani Findrik, Tomislav Bogdanić i Josip Prebanić na Ličkom Osiku. Članovi ovog sastava još su Juraj Kukuruzović, Ivan Marković, Marina Marković kao povremeni prateći vokal te Zvonimir Tonković, ujedno i autor pjesme i spota. U spotu "Navijačka" su i glumci  naturščici; Tihomir Starčević – sjajno je odigrao ulogu ruskog graničnog policajca, Jure Nikšić ujedno je i povremeni vozač banda, Josip Rukavina, Luka Findrik, te navijačice Lucija i Jelena Orešković.

Posebnu zahvalu dečki upućuju vlč. Luki Blaževiću koji im stalno stoji na usluzi vezano uz prostor za održavanje proba, ali i mnogo drugih stvari te Kulturno umjetničkim udrugama Široka Kula, Perušić i „Dangubice“ Kuterevo čiji su glasovi upotpunili navijačku atmosferu.

Pogledajte video:

Idi na 24sata