To je to što me zanima!

Ljetna turneja Kutjeva koju ne smijete propustiti!

Kutjevo vam u sklopu ljetne turneje donosi glazbu, tradicionalnu kuhinju i pop up wine shop u 11 gradova duž jadranske obale s festivalskim cijenama butelja
Vidi originalni članak

Pop-up wine store radit će od utorka 18. srpnja do 3. kolovoza svakog dana u drugom gradu od 20:00 h do 24:00 h.
Događanja će se održati na gradskim trgovima a kada i gdje saznajte na Kutjevo Facebook stranici.
U ponudi će se naći vrhunska Graševina, Graševina Turković, Traminac, De Gotho i Maximo program koje će te moći kušati uz gastro čarolije našeg kuhara po festivalskim cijenama!!
 
Za svaku kupljenu butelju očekuju vas prigodne nagrade, naše hostese, dj, voditelji, sjajna gastro ponuda i Kutjevo somelijeri koji će vam otkriti sve tajne vrhunskog vina!
 
Klikni na Kutjevo turneju i saznajte kada smo u vašem gradu!!
Sunčani pozdrav od Kutjevo Summer Tour ekipe!!

 
Iz ponude izdvajamo:
 
Vrhunsku Graševinu! Ovo vino ima raskošnu aromu zrelog grožđa, sklad svih komponenti sorte i jednu posebnu plemenitost u okusu koju je teško definirati. Aroma je lijepo oblikovana, a okus je reljefan, profinjen i pun, bogat ekstraktom koji završava s karakterističnom i blagom gorkosti. Morate probati ako niste!!
 
Kutjevački Rosé!  Vino je blistave i živahne crvenkaste boje, nastalo kupažom sorti merlot, cabernet sauvignon i Zweigelt.
Okus krasi izuzetna pitkost i blage kiseline sa svježe usklađenim aromama nježne voćnosti maline i jagode. Ovo je vino raskošnog i bogatijeg tijela te ugodne svježine što ga čini idealnim ljetnim osvježenjem. Toplo preporučujemo!!

 
Maximo Brut! Ovaj prirodni pjenušac nastao metodom champenoise predstavlja prvi Hrvatski pjenušac od graševine. Svježeg je i bogatog okusa i čistih minerala te raskošnijeg mirisa na dozrelu jabuku s blažom cvjetnom komponentom. Tajna njegove posebnosti skriva se u posebnoj tehnici proizvodnje te vremenu odležavanja. Uvijek je vrijeme za šampanjac!!

Vidimo se!

Idi na 24sata