To je to što me zanima!

Maus Maky izbacio novu kolekciju sunčanih naočala. Oduševljeni smo dizajnom

Mikro sunčane naočale u stilu 90-ih u proteklih su nekoliko sezona u potpunosti izdominirale našim tržištem pa stiže odlična vijest za ljubiteljice većih modela – predimenzionirani okvir vraća se na modnu scenu!
Vidi originalni članak

Uvijek ukorak sa svjetskim trendovima, popularni brend sunčanih naočala Maus Maky lansirao je novi model kojemu ljubiteljice mode neće moći odoljeti. Riječ je o oversized sunčanim naočalama pod nazivom Isa, koje svojim modernim dizajnom naglašavaju suvremenu žensku privlačnost.

Novi dizajn brenda Maus Maky savršen je spoj elegancije i ležernog stila koji nas neodoljivo podsjeća na chic okvire popularne 70-ih godina prošlog stoljeća. Profinjene linije odražavaju najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a elegantna silueta odlična je nadopuna svakodnevnim modnim kombinacijama. Predimenzionirane leće ovog neodoljivog modela dolaze u tri bojesivoj, plavoj i smeđoj, a zaokružene su sofisticiranim zlatnim okvirom koji im daje dašak glamura.

Naručite OVDJE svoje Maus Maky sunčane naočale uz popust do 60% >>

Osim što izgledaju glamurozno, sunčane naočale Isa imaju svoju praktičnu stranu – štite osjetljivu kožu oko očiju od štetnih sunčevih zraka, ali i od znatiželjnih pogleda. Svaki model ovog popularnog brenda odlikuje visoka optička preciznost. Leće su izrađene od mineralnog stakla s UVA i UVB zaštitom, dok su preostali materijali posebno dizajnirani tako da svaki okvir čine laganim, udobnim, ali i mehanički čvrstim.

Ako ne preferirate velike okvire i vjerni ste klasičnim oblicima, u Maus Maky ponudi pronaći ćete i najlegendarnije modele sunčanih naočala poput Aviatora, Rounda, Panto i CatEyea, koji će vas na prvi pogled osvojiti svojim vrhunskim dizajnom. Svaki model dostupan je u nekoliko različitih kombinacija boja okvira i stakala, što svima daje dovoljno izbora da odaberu svoju idealnu kombinaciju. Uz sunčane naočale u paketu se nalaze i praktična kožna futrola, krpica za čišćenje, upute i dizajnerska kutija.

Bilo da ste ljubiteljica velikih sunčanih naočala ili klasičnih modela i u potrazi ste za novim parom, sigurni smo da ćete u Maus Maky ponudi pronaći novi par u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. U tijeku su odlični popusti pa ne propustite ugrabiti svoj omiljeni model po sniženoj cijeni.

Naručite OVDJE samo DANAS svoje Maus Maky sunčane naočale uz popust do 60% >>

 

Idi na 24sata