To je to što me zanima!

Na Woltu možeš kupiti poklon, umotati poklon i dostaviti poklon! Nikad jednostavnije

Možemo se okladiti da je mnoge od vas iznenadila vijest da se i ove godine u vašem uredu održava Secret santa darivanje. I niste jedini kojima to predstavlja mali problem. Kupovanje poklona je ozbiljna vještina
Vidi originalni članak

Postoje ljudi koji su za darivanje naprosto nadareni i kojima ni u pola noći nije teško smisliti koji bi poklon savršeno odgovarao odnosu s klijentom, susjedom ili bakom.

No, osmišljavanje i kupovina poklona dvije su odvojene stvari, a za slučaj da baš i niste oduševljeni idejom da se gužvate u shopping centrima, možda bi ove godine mogli posegnuti za alternativnim metodama kupnje.

Wolt ne sadrži samo restorane

Wolt vjerojatno koristite za naručivanje hrane iz omiljenih restorana ili eventualno za kupnju osnovnih namirnica, no možda niste znali, u ponudi unutar aplikacije postoji niz dućana u kojima možete kupiti i božićni znak pažnje. Sve prednosti nabavke Woltom su i u ovom slučaju tu; kupnja iz udobnosti vašeg doma, savršena aplikacija koja vam u svakom trenutku točno pokazuje gdje se nalazi vaša narudžba, brza dostavna služba koja je na vašim vratima unutar pola sata te mogućnost sigurne i beskontaktne dostave.

Kupnja poklona preko Wolta ima i još nekih prednosti, posebno korisnih u trenutnim okolnostima. Na primjer, neke od trgovina u ponudi Wolta nude i uslugu umatanja poklona, a kod nekih možete zamoliti da vam napišu prigodnu poruku uz pošiljku. Također, a što je posebno zgodno pri kupnji poklona u okolnostima u kojima se nalazimo, poklon možete poslati direktno na adresu primatelja, bez da se nalazite ili šaljete poklone odvojenim kurirskim službama.

Napravili smo, za slučaj da vam treba ideja, mali pregled koje sve poklone možete kupiti preko Wolta.

Za mamu

Knjige su uvijek dobri pokloni, pogotovo kada dolaze uz inspiriranu posvetu. Stanovnici Zagreba unutar Wolt aplikacije pronaći će dvije bogato opremljene knjižare Rockmark, Hoću Knjigu u kojima će sigurno pronaći naslov koji će obradovati njihovu mamu. Mnoge mame, posebno u božićno vrijeme, vole pomalo pretjerati u ukrašavanju doma, a takve će sigurno obradovati nešto iz dućana Hobby Art Chemaco, također tu su Quahwa s premium kavama i Kofer koji nudi blagdanske poklon pakete, svijeće, začine za gin i još puno fora stvari koje će poslužiti kao odlični pokloni.

Za prijateljicu ili djevojku

Cremme concept store je presladak dućan koji nudi autohtone hrvatske proizvode, kozmetiku i deserte, a u njemu ćete sigurno pronaći nešto što će razveseliti vašu djevojku ili prijateljicu. Cvijeće biljke su uvijek dobra ideja, a u Woltu ćete pronaći prodavaonice poput Biljkoboraca, Pollak Flowersa i Cvjećarnice Ira.

Za tatu, brata ili dečka

Ako ste u potrazi za praktičnim poklonom, za nečim što će se zbilja koristiti, zavirite u ponudu Handyshopa u kojemu možete naručiti stvari poput slušalica, punjača i maski za mobitele.

Za poslovne partnere

Ako pak želite pokloniti nešto poslovnim partnerima ili tražite savršen poklon za nekoga s istančanim nepcem, provjerite što se nudi u dućanima premium prehrambenih proizvoda kao što su Delicije, Bagolo ili UJE.

Za djecu

Možemo mi pričati koliko hoćemo, ali svi znamo tko se najviše raduje božićnim poklonima. A poklone za najmlađe na Woltu možete kupiti u prodavaonicama igračaka poput Choconilla’s (U Zagrebu i u Splitu), Toybox, Male stvari te Igračke & igračke.

Trčanje po dućanima i obiteljsku kupovinu ostavite za iduću godinu, u toplome i na miru, putem Wolta odaberite ovogodišnje blagdanske poklone i iznenadite svoje najdraže.

Idi na 24sata