To je to što me zanima!

Najbolja zabava za vaše goste uz total(no) TV rješenje

Bilo gdje, Total TV pokriva sve!
Vidi originalni članak

Imate li sve potrebno za novu turističku sezonu? Držite li do turista i njihovih domicilnih programa? Imate li u svojim apartmanima dostupne najbolje pay TV slovenske, njemačke, poljske, britanske i talijanske programe? Jeste li ikada pitali turiste što oni i njihova djeca vole raditi kada pada kiša ili kada vremenski uvjeti nisu povoljni za aktivnosti na otvorenom? Je li vaš objekt potpuno pokriven stabilnim TV i internetskim signalom?


Ovo su samo neka od pitanja s kojima se morate suočiti, a jedina želja vam je zadovoljan gost?
U današnje vrijeme gost postaje sve zahtjevniji u smislu korištenja turističkih usluga, a televizija se smatra najvažnijom osnovnom ponudom u svakom smještaju. Današnji gost zna što želi, educiran je i tražit će sve pogodnosti bez zadrške. Zato je dobro osigurati najveći izbor programa kao i stabilan i brz internet kako bi zadovoljili potrebe svih profila gostiju.

 
Total TV u svojoj ponudi za turistički sektor nudi mogućnost praćenja preko 300 satelitskih programa http://totaltv.tv/hr/Televizija/TV-Programi od stranih, domaćih, sportskih, glazbenih, dječjih pa sve do programa za odrasle. Kristalno čista slika HD kvalitete ostavlja bez daha, a Dolby stereo digital sistem omogućava da osjetite realan zvuk sadržaja. 


Total TV se pokazao kao najbolje rješenje za korisnika koji zna što želi i kojemu je kvaliteta slike i ponuda programa važna, a činjenica da je uslugu moguće koristiti i na najnedostupnijim mjestima, dodatno olakšava donošenje odluke o kupovini. Pomnom odabiru programskog asortimana kao i posebnim pogodnostima posvećuje se puno vremena kako bi se zadovoljile potrebe od svakodnevnih korisnika do sezonskih iznajmljivača.

Jeste li spremni za SVE U JEDAN?


SVE U JEDAN je premium paket namijenjen iznajmljivačima i malim i srednjim hotelijerima.
SVE U JEDAN nudi mogućnost praćenja najatraktivnijeg programskog sadržaja u svakoj sobi na najmodernijim HDTV uređajima već od 40 kuna mjesečno po sobi.
SVE U JEDAN je postpaid usluga prilagođena vašoj turističkoj sezoni u trajanju 3, 6 ili 9 mjeseci.
SVE U JEDAN ponuda je kompatibilna sa zahtjevima i stilom života vaših gostiju i odmah ostavlja dobar dojam, a to je upravo ono što želite!

Ne propustite priliku postati najbolji igrač sezone i ugovorite SVE U JEDAN paket na prodaja@totaltv.hr  
Omogućite vašim gostima osjećaj kao kod kuće jer nudimo vam pametna rješenja po najboljim cijenama!
Svoj besplatni e-book primjerak preuzmite OVDJE

Idi na 24sata