To je to što me zanima!

Najbolji HD sadržaji od sada u osnovnom paketu

Budite dio novoga doba uz najsuvremeniju V2.0 platformu
Vidi originalni članak

Za desetogodišnjicu postojanja, Total TV je pokrenuo novu suvremenu V2.0 platformu, koja omogućuje svim korisnicima da postanu dio novoga doba u HD rezoluciji. Ukidanjem HD dodatnog paketa, svim korisnicima smo omogućili praćenje istoga u osnovnom paketu, bez dodatne nadoplate. Svi korisnici koji su do sada plaćali dodatni HD paket više ga neće plaćati.

Total TV korisnicima omogućuje praćenje digitalne televizije bilo gdje u Hrvatskoj. Na raspolaganju korisnicima uz cijenu od 84,99 kuna mjesečno nalaze se najbolje serije i filmovi na FOX HD programima, najbolji sportski sadržaj na Sport Klub HD programima, najbolji svjetski dokumentarni filmovi u HD rezoluciji i još mnogo drugih sadržaja vrhunske kvalitete. Dodatno, u ponudi možete pronaći i veliki broj slobodnih programa koji su potpuno besplatni. Uz kompletnu uslugu Total TV-a dostupno je više od 300 programa.

Ali to nije sve! Total TV Kuća omogućuje praćenje različitih programa istovremeno na više TV uređaja u vašem domu.

Uz posebnu akcijsku ponudu, ušteda je još veća! Svi novi Total TV korisnici će moći uživati u Total TV ponudi koja uključuje preko 300 programa i to 12 mjeseci za samo 1 kunu mjesečno. Uz potpuno besplatnu opremu i instalaciju, Uštedite još više! U promotivnoj akciji koja traje do 31. listopada 2016. godine, svi novi korisnici će dobiti i programe iz ponude dodatnih paketa cijele godine besplatno -

Ne zaboravite, Total TV usluge dostupne su na svim prodajnim mjestima Technomarketa diljem Hrvatske i svakog novog korisnika darujemo poklon bonom Technomarketa u vrijednosti 100 kuna iskoristivog za kupnju artikla po izboru.

Total TV - najbolji sadržaj uz najmoderniju platformu.

 

Idi na 24sata