To je to što me zanima!

Najmoderniji nautičko-kopneni servis na Jadranu

Crodux je u zadarskoj trajektnoj luci Gaženica otvorio benzinsku postaju "Crodux Zadar Gaženica"
Vidi originalni članak

Najmoderniji nautičko-kopneni benzinski servis na Jadranu ljetovanje će učiniti „logistički“ jednostavnim i bezbrižnim svima koji svojim plovilima krstare i uživaju u ljepotama Jadrana, vole prelijepi Park prirode Kornati, kao i onima koji na Jadran i otoke dolaze svojim automobilima te vole grad Zadar i okolicu.

Tehničke performanse novootvorenoga benzinskoga servisa omogućavaju brzo utakanje goriva 160-500 lit/min odnosno minimalni gubitak vremena, kao i mogućnost istovremenog korištenja dodatnih sadržaja koje servis nudi. 
Na benzinskom servisu moguć je prihvat plovila dužine do 50 metara s dubinom gaza do 3,3 metara. Za plovila dužine od 50 do 200 metara, s dubinom gaza do 9,5 metara, omogućeno je punjenje gorivom na obližnjem naftnom terminalu uz prethodnu telefonsku najavu na broj +385 1 6651 400.

Bogata ponuda artikala u trgovini u sklopu benzinskog servisa uključuje i ponudu osnovnog nautičkog pribora, a svoje plovilo možete opskrbiti vodom, sokovima, bezalkoholnim i alkoholnim pićima, higijenskim artiklima i ostalim potrepštinama za putovanja, a također možete koristiti usluge mjenjačnice,  besplatnog WiFi-ja itd.

Uz to CRODUX ZADAR GAŽENICA vam nudi priliku da predahnete na prostranoj terasi gastro objekta smještenoj uz samo more, osvježenje prirodnim sokovima i ostalim pićima. Ujedno možete uživati ili na svoj brod ponijeti vrhunske svježe pripremljene kolače i ostale proizvode iz bogate gastro ponude.
Sa sigurnošću možemo reći da je na Jadranu prvi put ponuđena najviša razina kvalitete i usluga u nautičkom turizmu te turizmu općenito.

S povjerenjem posjetite benzinski servis „CRODUX ZADAR GAŽENICA“.

Adresa i kontakti:

BS Zadar Gaženica, Gaženička cesta 22 A
Telefon: +385 91 4641075
www.crodux-derivati.hr

Idi na 24sata