To je to što me zanima!

Najpoželjniji dar ovih blagdana je Vindija sir s potpisom!

Znamo što želimo za Božić! Vindija sireve koji dolaze s preslatkim personaliziranim etiketama
Vidi originalni članak

Omiljeni su Vindija sirevi ovih blagdana postali još bolji jer im sada možemo dodati i svoj osobni touch - kreativnu etiketu sa slikom i tekstom po vlastitoj želji. Sudeći po interesu koji je izazvao, personalizirani Vindija sir najpoželjniji je dar ovih blagdana, a za sve one koji ga dobiju na poklon sasvim sigurno je i nezaboravan. Sir s pažljivo osmišljenom etiketom savršeno je rješenje za sve one koji su u potrazi za kreativnim i potpuno drugačijim blagdanskim poklonom.

Vindija sir s personaliziranom etiketom naručuje se jako jednostavno. Na stranici Vindijine web trgovine pokupi-puricu.vindija.hr odaberete kolut finog tvrdog Vindija sira Ovidur, Caprodur, Bovidur ili Orodur, a potom još samo pošaljete fotografiju i poruku za personaliziranu etiketu. I to je sve. Vaš jedinstveni dar dragim osobama je uskoro spreman za preuzimanje.

Traži se kolut više

Finom siru s personaliziranom etiketom nisu odoljeli ni domaći influenceri, a i brojni su poznati Hrvati već naručili svoju verziju nezaboravnog božićnog poklona. Food blogeri Hungry Mile i Janja Benić oduševili su se genijalnošću ideje na omiljenom im  Vindija tvrdom siru. Teuta Mesaroš, vlasnica kultnog frizerskog salona Teuta napisala je na svom Instagram profilu kako je i inače obožavateljica drugačijih poklona.

Lucija Bilandžić, gastro ekspertica platforme za šmekere Dva srca i kuhača, velika je poklonica kvalitetnih tvrdih Vindija sireva, dok je vlasnica lanca slastičarnica Magnolia, Jasmina Bagarić, kaže kako su ovi personalizirani kolutovi Vindija sira napravljeni s puno ljubavi, baš poput Magnolijinih najfinijih torti.

Kristina Ercegović, iskusna poduzetnica, divila se novoj poslovnoj ideji koja potpuno mijenja komunikaciju između proizvođača i kupca i personalizira je. Splićanka s puno ukusa, Vedrana Ilić, odlučila je preporučiti svima da podrže hrvatske proizvođače koji i u ovakvim vremenima imaju duha, a Paula Sikirić je u svom prepoznatljivom stilu rekla kako ga je, ovako lijepoga, prava šteta pojesti, ali da će to učiniti s užitkom.

Blagdanski stol pun ljubavi

Vrhunske personalizirane kolutove sira možete naručiti kao dar s puno pažnje za svoju obitelj i prijatelje ili kao ekskluzivne poklone poslovnim partnerima. Na istoj stranici pokupi-puricu.vindija.hr možete naručiti i svježu puricu ili besprijekorno pečenu blagdansku puricu i uz to prefini desert - sočne torte Latica. Za sve koji ovih dana imaju manjak vremena, a svejedno žele uživati u pravom osjećaju blagdana, ovo je idealno rješenje. Vindijina će web trgovina pokupi-puricu.vindija.hr u trenu napuniti svaki blagdanski stol.

Idi na 24sata