To je to što me zanima!

Najpoznatiji rock hitovi uz pratnju filharmonije ponovno u Hrvatskoj unatoč koroni!

Rock prkosi koroni! Unatoč teškim vremenima za koncertnu industriji, pripreme za novu turneju  kulturno umjetničke manifestacije Rock The Opera, koja nas na dva sata vraća u slavne dane rock muzike, u punom su jeku
Vidi originalni članak

S obzirom da je ulazak moguć uz Covid potvrdu, organizatori su odlučili snositi trošak antigenskog testiranja prije koncerta. Koncerti će se održati 5. veljače u splitskoj Spaladium areni, 6. veljače u zadarskoj dvorani Krešimira Čosića, te 7. veljače u Koncertnoj dvorani Lisinski, u Zagrebu.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo jer se na unikatan i jedinstven način izvode svjetski poznati rock hitovi Queena, Deep Purplea, Pink Floyda, Led Zeppelina, AC / DC-a, Rainbowa, U2-a. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, fascinantnom aranžmanu te moćnoj i veličanstvenoj pratnji Zagrebačke filharmonije uživat ćete u rocku kakav kakav još niste doživjeli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar.

‘’Iza naslova Rock The opera krije se stvarno super I kvalitetna priča, crossover fomra koncert na kojem se sviraju rock klasici u aranžmanima sa simfonijskim orkestrom. Nešto što morate doživjeti’’ rekao je specijalni gost ovog glazbenog spektakla Dino Jelusić. Uz njega će nastupiti i vokalni solisti Leanne Jarvis i Maky. Moćna podrška Zagrebačke filharominije doprinijet će sveukupnom doživljaju uz dirigentsku palicu Friedemannea Riehlea.

Jedan od najzaslužnijih osoba za održavanje ovog projekta je njemački dirigent Friedemanne Riehle te od spektakularnog prvijenca u Bečkoj Operi, “Rock the Opera” nastavila je prenositi energiju u brojne dvorane i gradove diljem Europe. Projekt “Rock the Opera” od svog nastanka bilježi nevjerojatne uspjehe diljem Europe te je napunio brojne dvorane. Glazbeni spektakl imao je premijeru i u Hrvatsku te su koncerti održani u Trogiru, Šibeniku i Opatiji, a posljednji put se napunila Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u listopadu prošle godine.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema važećim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere,  te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

Fill out my online form.
 
Ovdje pročitajte Pravila Nagradnog natječaja Rock the Opera
Idi na 24sata