To je to što me zanima!

Nakon Ante Gele i Borne Šercara nastupa i Matej Meštrović

"Ovo je peti projekt koji smo pokrenuli u posljednja tri mjeseca, a s kojim nastavljamo pozicionirati naš grad kao odgovornu, održivu i sigurnu destinaciju"
Vidi originalni članak

Nakon, Uličnog triptiha, Malog Zagreba, koncerta za prvi dan proljeća u sklopu projekta Zagrebačka glazbena doba, ali i izložbe Zagreb voli zeleno u zagrebačkoj Zračnoj luci, nastavljamo s projektima uveseljavati građane - rekla je Martina Bienenfeld, direktorica TZGZ-a, o projektu Nedjeljom u paviljonu.

- Hvala vam svima! Neprocjenjivo je svirati pred pravom publikom, a vjerujem da je i vama lijepo vidjeti izvođače uživo, rekao je Borna Šercar na kraju fantastičnog koncerta na Zrinjevcu. Bio je ovo prvi u nizu koncerata koji će svaka dva tjedna razveseljavati zagrebačku publiku u sklopu projekta Nedjeljom u paviljonu. Ovu nedjelju nastupili su Ante Gelo na gitari i Borna Šercar na flashophoneu, a izvodili su najveće hitove klasične glazbe od kojih se mogu izdvojiti Radetzky Marsch od Straussa, La Primavera od Vivaldija, 5. Mađarski Ples od Brahms te mnoge druge.

 - Ovo je peti projekt koji smo pokrenuli u posljednja tri mjeseca, a s kojim nastavljamo pozicionirati naš grad kao odgovornu, održivu i sigurnu destinaciju - nastavlja Martina Bienenfeld.

Već 9. svibnja TZGZ nastavlja s izvedbama u paviljonu na zagrebačkom Zrinjevcu. Za naredni koncert zaduže je jedan od najsvestranijih hrvatskih umjetnika, pijanist i skladatelj Matej Meštrović. Sve možete pratiti na YouTube kanalu 24sata te Facebook stranici 24sata i TZGZ-a

Idi na 24sata