To je to što me zanima!

Natali Dizdar i Marija Borić najavile Splash ljeto u Tuhelju

Nova lica ljetne kampanje, atraktivni adrenalinski tobogani, igralište za odbojku na pijesku… Ljeto u Termama Tuhelj samo što nije počelo
Vidi originalni članak

Nove ambasadorice Splash ljeta u Termama Tuhelj Natali Dizdar i Marija Borić, savršeno su se snašle u novim ulogama. O tome svjedoče i odlične fotografije autora Damira Hoyke koji je i sam veliki ljubitelj najpoznatijih hrvatskih terma. Marija godinama nakon proba i snimanja predah nalazi u Termama Tuhelj, a Natali Dizdar, koja je u iščekivanju izlaska novog studijskog albuma Iluzije, svaki slobodan trenutak pronalazi u uživanju u vodenim atrakcijama.  

Ovo je već peta sezona uspješnog projekta „Postani ambasador Terma Tuhelj“ u kojem hrvatski celebovi šire pozitivne vibre i nezaboravan doživljaj ljeta iz srca Hrvatskog zagorja.

Glavni triger ljetne sezone

U novo ljeto Terme Tuhelj idu s još jednim pojačanjem - novim toboganima. Ovisnici o adrenalinu neće propustiti spust sa 12,5 metara visokog i 120 metara dugog novog tobogana. Neodoljivo putovanje kroz kombinaciju tuba i otvorenih dijelova završava s kamikaza spustom kao posebnim iznenađenjem ove atrakcije na vanjskom kupalištu. 

Na unutarnjem dijelu očekuje vas pet metara visok i 55 metara dug novi tobogan. Spust kroz zatvorenu tubu razveselit će sve uzraste, a posebno obitelji koje će odabrati popularni ljetni All inclusive light paket s gratis boravkom za dvoje djece.
Ljubitelji aktivnog odmora uživat će na novom igralištu za odbojku na pijesku, kojeg mogu koristiti i profesionalni sportaši za vrijeme njihovih priprema.  

Ne propustite 35. rođendan Tuheljske noći

Tradicionalna Tuheljska noć vrhunac je Splash ljeta! Već 35. godinu posljednje subote u srpnju, a ove godine to je 29. srpnja, Hrvatsko zagorje postaje nezaobilazna ljetna destinacija s atraktivnim glazbenim i zabavnim iznenađenjima. 

Ovoga puta za odlično raspoloženje pobrinut će se Jole sa svojim bendom, a uz popularnog kralja zabave tu su Boss bend i DJ… Više nema dvojbi! Pakirajte stvari i s obitelji i prijateljima pravac Terme Tuhelj. Vodeni planet čeka na vas!

Idi na 24sata