To je to što me zanima!

Ne možeš biti sa svojim kolegama za božićni ručak? Pokloni im ga preko Pauze!

Ovogodišnji božićni period prolazi nam u nešto drugačijim uvjetima no što smo navikli
Vidi originalni članak

Kako u niti jednom trenutku ne bismo osjetili fizičku distancu, Pauza je pronašla rješenje za  vaš božićni digitalni domjenak, uz set kupona putem kojih svojim kolegama i obitelji možete pokloniti dostavu hrane. Na vama je samo da odaberete iznos, a nakon narudžbe, Pauzini dostavljači u hipu ih donose na odabranu adresu.

Ako i većina vaših zaposlenika radi od kuće, rijetko će ih koji dar razveseliti više od ručka kojeg si ne moraju sami pripremati. Spremanje za domjenak najčešće vam prolazi u razmišljanju o tome je li odabrana odjeća dovoljno casual ili, je li pak, previše formalna? Dogovori s partnerom oko ručka prolaze u dugotrajnim raspravama? Pauza ima rješenje za sve vas koji u ovim trenucima radite udaljeni od svojih kolega, a ipak želite vrijeme nadoknaditi kroz zajedničke obroke, pa makar i preko ekrana.

Organizirajte virtualna druženja i poklonite svojim zaposlenicima i partnerima Pauzin kupon za ručak u vrijednosti koju sami odaberete, a onaj kome je kupon namijenjen jednostavno ga iskoristi putem Pauzine aplikacije i to tako što odabere restoran i adresu i upiše dobiveni kod. Nakon toga, iznos narudžbe umanjit će se za odabrani iznos.

Neka jedina briga na vašem e-domjenku bude jesu li baterije na laptopima dovoljno napunjene i rade li mikrofoni  kako bi se pjevale prigodne pjesme.

Kako do kupona? Za više informacija pogledajte video.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata