To je to što me zanima!

Ne propustite proizvode domaćih OPG-ova na Bundeku od 15.do 17. rujna

Sajam "Zdravo je pravo" na kojem će sudjelovati više od 90 izlagača iz cijele Hrvatske po drugi puta na Zagrebačkom Bundeku organizira tvrtka ABC rent
Vidi originalni članak

Tvrtka ABC-RENT uspješno je održala svoj prvi sajam OPG-ova pod sloganom “Zdravo je pravo!” na Zagrebačkom Bundeku u periodu 31.03.-02.04.2023. Na sajmu je bilo prisutno preko 85 izlagača iz cijele Hrvatske, a uz bogatu ponudu raznih OPG-ovaca, uživalo se u bogatoj gastronomskoj ponudi i zabavnom programu.

ABC-RENT je nastavio sa sajmovima i u ljetnom terminu odradio jedam uspješan sajam u Svetom Petru u šumi u mjesecu srpnju.

Posljednji i najveći sajam u nizu za ovu godinu održati će se ponovno na Zagrebačkom Bundeku u period od 15-17.09.2023.

Stoga, ako ste ljubitelji domaće hrane i volite kupovati kod provjerenih proizvođača, svakako posjetite sajam na kojem će izlagati preko 90 izlagača iz cijele Hrvatske.

Bit će to spoj gastronomske tradicije, kvalitete, proizvoda ekološkog i kontroliranog porijekla te održivosti.

Svaki dan od 10.00-21.00 sati posjetitelje očekuje bogata ponuda izlagača: jaja, razni suhomesnati proizvodi, mliječni proizvodi, proizvodi od meda, voće i povrće, zimnice, ajvari i razni začini, konzervirano povrće i voće, mikropovrće, sadnice, proizvodi od ljekovitog bilja i terapeutske kreme, te razni likovni uradci, nakit, slike i rukotvorine te još mnogobrojna iznenađenja.

Posjetitelje očekuje bogat kulturno umjetnički program kroz sva tri dana trajanja sajma: otvaranje programa uz nastup pijanista Vitormira Ivanjeka, gostovanje tri dječja zbora: Zagrebački anđeli, Kikići & Genijalci, te Cvrkutanci, a nastupit će i KUD Croatia, KUD Gradići, te KUD Stupnik i zbor Agram Angels, koji će počastiti posjetitelje tamburaškom izvedbom te tradicijskim plesovima starijih i mlađih članova. Također nastupiti će i Zbor Prečko 50+ I Iblerovci 77+ te zbor osnovne škole Središće - Moderato, a svojim nastupom goste će počastiti i ansambl sastava Danice. U nedjelju posjetitelje očekuje kulinarski show Alma Čatlaka koji će pripremati jela pripravljena s namirnicama izlagača na sajmu OPG-ova, a pripremljena hrana moći će se i degustirati. Posjetitelje očekuje i bogata tombola s proizvodima OPG-ovaca.

Mališani će uživati u dječjim igrokazima, ali i u prikazu rada nekadašnjih starih zanata poput mlinara, kovača, a moći će se provozati i na starinskom vrtuljku s košarama starih zanata Hlebine, a zabavljat će se i uz bogatu ponudu lunaparka Madi koji će biti postavljen u sklopu sajma.

Za dobar zalogaj i predah od razgledavanja sajma pobrinut će se catering Bračić, plant -based restoran “Oaza Joyful Kitchen” te mnogobrojni drugi izlagači koji će vaše nepce počastiti fritulama, palačinkama, priordnim sokovima i ostalim delicijama.

Nakon povratka s mora i završenih godišnjih odmora, te upravo nakon početka školske godine ovaj je sajam savršena prilika da na jednom mjestu nabavite sve svoje zdrave, ekološki uzgojene i kontrolirane namirnice s kojima ćete u zdravom ritmu krenuti u jesen i omogućiti sebi da vasa kuhinja uvijek bude bogata domaćim proizvodima OPG-ova iz cijele Hrvatske. Ovo je svakako i prilika da kupite neki poklon nekome od svojih bližnjih, ili obnovite svoju zbirku nakita, umjetnina i sl.

Jednom kada pronađete svoj OPG u kvartu, susjedstvu ili županiji, moći ćete trajno nabavljati proizvode od istog, što je zapravo i osnovna želja organizatora – da kupci pronađu svoje trajne opskrbljivače zdravim i ekološkim proizvodima, ali i da svi izlagači pronađu svoje redovne konzumente.

Dođite, upoznajte OPG-ovce svog kraja, kupite kvalitetne proizvode ili pronađite neki poklončić za svoje najmilije. Dobro se zabavite, naučite nešto novo i kreativno,provozajte se u lunaparku a i prisjetite se kako su nekad naši stari jeli, pili i živjeli.

Sve informacije o eventu potražite na: Sajam OPG-ova "Zdravo je pravo" Zagreb (Bundek) | Abc rent (abc-rent.hr)

Idi na 24sata