To je to što me zanima!

Nesvakidašnja prošnja usred izvedbe predstave Mamma Mia!

Bespućima interneta prije nešto više od tjedan dana proširio se video nespretne prošnje koju je pokušao izvesti mladić Matija u jednom zagrebačkom kafiću
Vidi originalni članak

Svima koji su popratili priču bit će drago čuti da se Matija oporavio od pada i skupio hrabrost za ponovni pokušaj prošnje svoje djevojke.

Srećom, ovoga puta mladić je uz sebe imao podršku Wiener osiguranja kojem je pomaganje u nevolji specijalnost i koje uskače onda kada ga zaista trebate… Tako su se u Wieneru pobrinuli da ovoga puta bude (o)siguran pri izvedbi prošnje, angažiravši pritom i svoje partnere iz kazališta Komedija koji su omogućili da njegov drugi pokušaj bude besprijekoran kakav jedna dama i zaslužuje.
U organizaciju prošnje, koja se odvila usred predstave Mamma Mia, uključili su se i sami glumci, a posebnu podršku mladiću pružila je Mila Elegović koja je pozvala Matiju da joj se pridruži na pozornici i dovrši svoj romantični naum. Na oduševljenje publike i svih prisutnih, djevojka je rekla DA! Pogledajte video simpatične uspješne prošnje!

Nastavite pratiti priču na Facebook stranici Wiener osiguranja!

Idi na 24sata