To je to što me zanima!

Nije za svakoga: Kredit s 0 kn troškova

Vjerojatno ste i vi, poput svih, imali nekoliko prilika u životu za koje ste znali da su jedinstvene i da ih morate iskoristiti. Znali ste da se takve stvari događaju sad ili nikad i da ih jednostavno ne smijete propustiti
Vidi originalni članak

Jeste li ih iskoristili? Spadate li u skupinu ljudi koji uzimaju sve što im život pruža i prihvaćaju svaku priliku? Neke se prilike u životu pojavljuju doista samo jednom, a svaki trenutak našeg života je neponovljiv. Što za vas znači živjeti punim plućima? Želite li otputovati u daleku Kinu, naučiti strani jezik, promijeniti posao ili kupiti čizme o kojima već dugo sanjate? Učinite to sada! Neka novac ne bude problem zbog kojeg ćete zastati, zaustaviti se i čekati. Uz kredit s 0 kn troškova sve prilike možete ostvariti i to odmah sada! 

Samo za odabrane - krediti s 0 kn troškova 

No, krediti s 0 kn troškova nisu za svakoga! Oni su samo za one koji ne propuštaju prilike i žive u sadašnjosti. Nitko ne zna što sutra nosi, stoga, prihvatite priliku i ostvarite je sada.

Upravo je u tijeku velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 4000 – vrati 4000!» koja je namijenjena svima onima koji žive u ovom trenutku. Svi novi korisnici banke imaju mogućnost odabrati iznos kredita od 300 do 4000 kn na rok otplate do 30 dana, a sve navedeno ostvaraju uz 0 kn troškova! 

Jednostavna prijava – 100% online

Na internetskim stranicama Ferratum banke ispunite online obrazac u kojeg je potrebno unijeti svoje osobne podatke i prijavite se odmah. Novac već istoga dana može biti na vašem računu, a do njega možete doći iz udobnosti vašeg doma. Cijelu prijavu možete obaviti online, bez odlazaka u banku i nepotrebnog čekanja! 

Odaberite jedan od brzih kredita, a uz pomoć kalkulatora kredita i iznos koji želite i rok otplate. Priložite selfie fotografiju s osobnom iskaznicom i fotografije tekućeg računa i osobne iskaznice, a kreditnu sposobnost provjerite preko automatiziranog sustava Instantor, također putem Interneta. 

Za nekoliko minuta na e-mail ćete dobiti ugovor o kreditu kojeg je potrebno potpisati, te uz jamstvo za kredit, vratiti u banku. I to je cijela procedura koja može trajati samo 15-ak minuta, a koliko brzo će novac sjesti na vaš račun, ovisi i o vašoj brzini.

Niska cijena bankovne naknade za postojeće korisnike

Za one koji su već ranije poklonili svoje povjerenje Ferratum banci, postoji posebna ponuda: 30% popusta na bankovnu naknadu kod sljedećeg dizanja kredita koji ima rok vraćanja do 30 dana.

Živite li život punim plućima jer smatrate da je samo jedan i da je neprocjenjive vrijednosti? Ako je vaš odgovor potvrdan, na pravom ste mjestu! Krediti s 0 kn troškova pomoći će vam da živite u trenutku i budete uvijek spremni ostvariti sve što poželite! Iskoristite veliku promotivnu akciju jer svi novi korisnici ne plaćaju troškove kredita za sve iznose od 300 do 4000 kn. 
 

Idi na 24sata