To je to što me zanima!

Nova zvijezda pivskog svijeta

Roto dinamic je od veljače 2023. svoj dosadašnji ekskluzivni asortiman proširio za novi, pivski segment postavši glavni i ekskluzivni distributer za Hrvatsku španjolskog pivskog brenda Estrella Galicia.
Vidi originalni članak

„We want to be the most loved beer, not the most sold“

Estrella Galicia piva proizvedena je davne 1906., a danas se izvozi u više od 30 zemalja. Pivo je broj jedan u Španjolskoj i zadnjih 10 godina najbrže je rastući brend. Svako pivo proizvedeno je isključivo u Španjolskoj po jedinstvenoj recepturi. Proizvodi se bez dodanih šećera ili drugih aditiva. Svi sastojci korišteni u proizvodnji su iz vlastitog uzgoja.

Perjanica Estrella Galicia pivovare je Estrella Galicia Cerveza Especial 5,5% alkohola. Estrella Galicia Cerveza Especial pivo je svijetle zlatne boje, odabranih žitarica i posebno gorkog hmelja. Proces kuhanja, fermentacije i sazrijevanja odvija se više od 20 dana, zbog čega pivo Estrella Galicia Especial ima ugodan i karakterističan okus hmelja.

Uz Estrella Galicia Cerveza Especial 5,5% Roto dinamic u svojoj ponudi ima i Estrella Galicia 0,0% bezalkoholni Pilsner, Estrella Galicia bez glutensko pivo i premium liniju 1906 Reserva Especial, 1906 Black Coupage, 1906 Red Vintage i 1906 Galician Irish Red Ale.

Slogan pivovare Estrelle Galicije je: „We want to be the most loved beer, not the most sold“, što govori da su u proizvodnju ovog legendarnog španjolskog piva uložene godine znanja i iskustva što je na kraju rezultiralo time da su pivski znalci izrazito zadovoljni okusima i vrstama koje im ovaj brend daje.

Ovaj ekskluzivan pivski brend možete pronaći u svim Roto shopovima i webshopu.

Roto dinamic vodeći je nacionalni distributer pića prema HoReCa kanalu s uspješnim poslovanjem te konstantnim rastom i razvojem posljednjih 30 godina, te uspješnim razvojem maloprodajne mreže diljem cijele Hrvatske. U želji da ugostiteljima, ali i kupcima u maloprodaji ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je uz Estrella Galiciu ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i jakih alkoholnih pića.

Idi na 24sata