To je to što me zanima!

Novost klupske scene: Purple Džem oduševio zagrepčane hitovima iz 80-ih

Purple Džem je oduševio i poznate Hrvate: Influencer i model Pedro Soltz, dizajnerica Ogi Antunac i TV voditeljica Ivona Hemen uživali su u Petom kupe-u
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda uzburkala se zagrebačka clubbing scena zahvaljujući DŽEMU, novom klupskom programu koji je nastao s ciljem da na scenu vrati „jammanje“. „Purple džem“, prva DŽEM večer, održala se u klubu Peti kupe. Posjetitelje je zabavljao Mario Huljev, jedan od ponajboljih muških vokala u Hrvatskoj koji je rasplesao sve prisutne najpoznatijim glazbenim hitovima iz 80-ih.

Među najrasplesanijima našli su se i Pedro Soltz, Ivona Hemen i Ogi Antunac koji su uživali u osvježavajućim napitcima od Hendrick's gina. Ova večer bila je spoj dobre glazbe i još bolje atmosfere, baš kao što je to bilo nekada u izlascima i nezaboravnim noćima 80-ih godina.

Slijedi još pet „DŽEM“ večeri u godini, a svaka od njih će biti posvećena drugoj glazbenoj eri, što će zasigurno oduševiti sve ljubitelje retro pjesama. DŽEM nastoji privući, osim starijih, i mlađe generacije koje žele pronaći mjesto u kojemu će uživati u nizu atraktivnih i aktualnih izvođača koji donose svježinu sa svjetske scene. Pobjegnite od monotonih izlazaka i prepustite se vrhunskom glazbenom programu nadolazećih „DŽEM“ večeri.

Idi na 24sata