To je to što me zanima!

Odmor iz snova uz Azur tours uz neko od putovanja iz ponude

Odlazak na godišnji odmor odličan je za zdravlje. Neka bude baš po vašem guštu, daleko od stresa...
Vidi originalni članak

Svi s nestrpljenjem očekujemo taj dan - kad spakiramo stvari i odemo na godišnji iz snova. A pošteno je da tih dva ili tri tjedna baš ništa ne propustamo slučaju. Koliko god voljeli svoj posao, tijekom godine potrošimo zalihe energije, motivacije i volje za poslom koji obavljamo i naša efikasnost pada. Ako ste uz to izloženi zahtjevnim i stresnim situacijama na poslu, odmor nakon radnog vremena nije dostatan za potpuni oporavak. I zato je godišnji odmor baš ono što nam treba. A kako ga dobro i pametno isplanirati znaju jako dobro u agenciji Azur tours čije su ponude svima jako primamljive. A nude baš sve - odmor kod kuće - u prekrasnoj Dalmaciji, ili možda u drugim zemljama. No, svojim kupcima su pripremili  i stalne akcije ljetovanja.

Dalmacija - biser Jadrana 

Dugi otok je poseban zbog svoje ljepote. Osim slikovite Božave, treba posjetiti pješčanu plažu Sakarun, Veli rat s prekrasnim svjetionikom, dok se na jugu otoka nalazi Sali - glavno  mjesto na otoku, te uvala Telašćica, koja je zbog svoje čudesne ljepote  proglašena parkom prirode. Dugi otok i hoteli Božava su idealni za one koji žele miran obiteljski odmor

A zamislite odmor u  u uvali Slanica, okružen borovom šumom uz samu pješčanu plažu s pogledom na Kornatsko otočje. Hotel je udaljen oko jedan kilometar od Murtera.

Trogir - mali gradić, mali ljepotan. Pravi je to grad-muzej, mjesto gdje iza svakog ugla izvire nova atrakcija i u kojem će ljubitelji povijesti i umjetnosti doći na svoje. O ljubaznim domaćinima, plažama i čistom moru da i ne govorimo. 

Bezbrojne prekrasne plaže i uvale, hoteli i kuće za odmor, stoljetni maslinici i vinogradi, prastari ljetnikovci i drevna otočna mjestavmame na ovaj otok turiste iz cijeloga svijeta. Pozivamo i vas da upoznate i istražite otok Korčulu. Sigurni smo da, jednom kada dođete, sigurno ćete se željeti opet vratiti.

Godišnji u drugoj državi. Zašto ne? 

Grčka - naći ćete brojne mogućnosti za idealni ljetni odmor, bilo da volite mir i tišinu,  aktivan odmor pun sporta i adrenalina, ili pak ludu zabavu i ples do zore.

Potrugal - neke države vam se uvuku pod kožu čim ih posjetite. Baš takav je i Portugal.

Tura po Rumunjskoj - za jedan aktivan odmor u kojem će sigurno biti jako puno doživljala. 

Kina - A zašto ne posjetiti potpuno drugačiji svijet od onog na kakvog smo naviknuli. 

 

Idi na 24sata