To je to što me zanima!

Okusi koje biraš ispred svega

Ma voliš ti i svoje šefove i partnere, prijatelje posebno, ali nekad baš trebaš vrijeme samo za sebe i svoje gušte. Pa kad se ukaže prilika za dobrim izgovorom… iskoristi ga
Vidi originalni članak

Pljusak pred izlazak? Iznenadni poziv iz ureda, a ti taman pod dekom s punim tanjurom? Baš te briga. Uz Podravku biraš po svom! 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Topla juha, tjestenina ili radije Čokolino?

Neka tvoje opuštanje započne udisanjem savršenog mirisa Bogate juhe s 5 žitarica. Pusti da te preplave i utople pomno birani začini, povrće te društvo od pet moćnih žitarica – ječam, pir, zob, heljda i quinoa. A ako tražiš valjan razlog za tanjur više, neka se na tvom tanjuru nađu Valjani široki rezanci. Nagrađivani s razlogom!

U kombinaciju s rezancima odlično se uklapa Passata Istarska rajčica! Svoju čar pokazuje kroz puni okus i kremastu teksturu. Pravo bogatstvo krije se u njenoj preradi u roku 24 sata od berbe, čime se zadržava maksimalna hranjivost.

Aktivne trenutke zaokruži s Čokolino fit, sportskom varijantom Čokolina.  Ovaj „nabrijani“ Čokolino bogat je magnezijem koji pomaže u smanjenju grčenja mišića i bržem oporavku nakon treninga, a odličan je izbor i prije aktivnosti.

Kad biraš po svom

Sjeti se tih malih trenutaka koji su ponekad najvažniji u danu, složi svoju listu prioriteta i prepusti se okusima koje biraš ispred svega. Uz Podravku nema mjesta brigama jer se svaki raspored prilagođava tebi.

Idi na 24sata