To je to što me zanima!

Orginalni Božićni poklon koji neće razočarati nikoga

Izmamite osmijeh darivane osobe sa ovim posebnim poklonom, darujte pod Bor prigodni paket Zeodenta®! Hoćete li i ovog Božića darovati svojoj polovici pod bor, pidžamu, papuče ili komplet za brijanje?
Vidi originalni članak

U posebnoj Božićnoj ponudi u ekluzivnoj kutiji pogodnoj za darivanje a koja nije zalijepljena, (možete je otvoriti) naći ćete čak 4 Zeodenta®-zeolitna praha za zube i desni te izvrsnu zeolitnu masku za pomlađivanje. Zeolitna maska za lice koju ćete naravno pokloniti sebi, podariti će Vašoj koži sjaj i zategnutost jer djeluje principom elektroforeze i dubinski obnavlja kožu licabez abrazije. Njezin učinak je kao kod dijamantne mikrodermoabrazije, samo bez oticanja lica, to se zove Rejuvenacija i zato se maska zove Rejuvenal.

Danas,  za vjerne čitatelje portala 24 sata,   donosimo specijalnu akciju Zeodenta®-alkalnog sredstva za svakodnevnu higijenu cijele usne šupljine, pa tako i desni te jezika,  koje odstranjuje i zubni kamenac, u prigodnoj kutiju pogodnoj za darivanje, u kojoj uz 2 Zeodenta dobivate još 2 GRAtiS. Dva Zeodenta mogu poslužiti za Vašu osobnu upotrebu i ostatak možete pokloniti, upravo Vašoj polovici i/ili roditeljima.  Svaka osoba bi trebala imati svoju kutijicu iz higijenskih razloga, jer se koristi uranjanjem vlažne četkice u zubni prašak.

Radi se o sofisticiranom proizvodu 21-og stoljeća koje je 100% prirodno i provjereno od strane 25 tisuća zadovoljnih korisnika ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu.  Zeodent® ima certifikat zdravstvene ispravnosti.

Svakoga će razveseliti da postoji rješenje koje će mu osigurati da se jednom zauvijek uopće ne stvara zubni kamenac u kojemu bi se bakterije nastanjivale i tako djelovale na dah. Odstranit će također stare naslage. Zeodent® je u potpunosti prirodan i ne sadrži Fluor.

Ovaj poklon će jamčiti zadovoljstvo i uz njega ostvarujete i Jamstvo zadovoljstva 90 dana upotrebe ili povrat novaca. Darujte sve blagodati vulkanskog minerala pod Bor, ukućanima ili svojoj drugoj polovici!

ZA VIŠE INFORMACIJA,  I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA  KLIKNITE OVDJE

ZA VIŠE INFORMACIJA,  I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA  KLIKNITE OVDJE

Kako naručiti Zeodent®?

Zeodent® naručite OVDJE ili nas nazovite na broj telefona 01/36 44 884 (svaki radni dan od 09h do 16 h) ili 098/288-528 (svaki dan od 09h do 20 h). Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan.

Možete naručiti također putem narudžbenice koje se nalazi na dnu web stranice: www.PotpunoNovOsjecaj.Com ili tako da napišete svoju adresu, ime, prezime, broj mobitela za dostavu i što naručujte na službenu mail adresu tvrtke PETRAM-promet d.o.o. iz Zagreba: petram@zg.t-com.hr

U akcijskom paketu je poštarina GRATIS i paket dobivate na kućnu adresu kroz kurirsku službu na kućni prag, kupovina je sigurna, plaćanje kod primitka i ne morate nikuda odlaziti.

U slučaju da Vam je draža kupovina u ljekarni ili biljnoj ljekarni ili dućanu zdrave hrane, nazovite na 01/36 44 884 ili 098288528 i saznat ćete Vama najbližu adresu za nabavu.

Detalji vezani za isporuku:

Proizvod šaljemo na Vašu adresu u roku od 2 do 3 radna dana za područje cijele Hrvatske, a plaćanje je apsolutno sigurno jer se plaća prilikom preuzimanja od brze kurirske službe. Zeodent® šaljemo i za područje cijele Europske Unije te izvan njega također. Za područje grada Zagreba, sve narudžbe pristigle do 12 h, dobivate naredni dan ili možda čak i isti dan, ovisno o gužvi.  Dostavljač će Vas nazvati prije svog dolaska i dogovoriti s Vama vrijeme dostave. Plaćate gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke (pouzećem). Narudžbe iz inozemstva se plaćaju prije slanja putem paypala ili bankovnom doznakom.

Zeodent ® je proizvod s garancijom No asking - No explanation, što znači da ako Vam ne pomogne ili iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni za vrijeme 90 dana korištenja, vratite proizvod bez objašnjavanja i dobit ćete povrat novaca na Vaš tekući račun.

CIJENA

Cijena jednog pakiranja Zeodenta (95 g ili 140 ml) je 195 kn + 26 kn troškovi dostave, a ono je dostatno za 5-6 mjeseci svakodnevne upotrebe, osim ako imate većih problema s desnima, onda računajte na to da će zbog utapkavanja u desni trajati kraće i zato smo za Vas i Vaše najmilije pripremili Akcijski paket koji sadrži četiri  kutije Zeodenta® (2 platite, a još još dvije kutije dobivate besplatno ) i također besplatni, vrlo vrijedni POKLON, zeolitnu masku Rejuvenal. Na ovaj način se možete i na vrijeme pobrinuti za Božićni poklon pa usput obradovati i sebe.

I sami morate priznati da je puno više isplativo nabaviti ovaj akcijski paket, nego uzeti pojedinačni komad Zeodenta®. (Cijena pojedinačnog komada je 195 kn +26 kn poštarine dok je u akcijskom paketu poštarina gratis).

Uz to, ovaj akcijski paket je zapakiran u prekrasnu prigodnu kutiju s besplatnom dostavom, a možete ga i pokloniti. Kako kutija nije zalijepljena, jedan ili dva Zeodenta si možete izvaditi za sebe i ostala dva pokloniti svojoj drugoj polovici, obitelji, prijateljima.

„ZA VIŠE INFORMACIJA,  I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA  KLIKNITE OVDJE“  

 

Kontakt podaci:

PETRAM-promet d.o.o. , Stubička 87, Zagreb, Hrvatska (osnovana 1992-e g.)

Telefon: 01/36 44 884 (svaki radni dan od 09h do 16 h) ili 098/288-528  (od 09h svaki dan do 20 h)

Na svaki propušteni poziv na mobilnom telefonu ćemo odgovoriti u najskorijem roku. U svakom slučaju isti dan.

Službene stranice tvrtke: www.valueadded-bestresults.com

Za sve upite pišite nam na petram@zg.t-com.hr

www.PotpunoNovOsjecaj.com

 

Idi na 24sata