To je to što me zanima!

Oskarovka Brie Larson na rubu izdržljivosti

Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom. Hit serija na National Geographic-u
Vidi originalni članak

Avanturist, pustolov, umjetnik u preživljavanju i televizijska zvijezda Bear Grylls vraća se u divljinu s omiljenim holivudskim zvijezdama u novoj sezoni pustolovne serije DIVLJE PUSTOLOVINE SLAVNIH S BEAROM GRYLLSOM. Serija će započeti s emitiranjem 19. siječnja u 22:00h na National Geographic-u, a u prvoj epizodi slavna oskarovka Brie Larson će testirati granice izdržljivosti i učiti o umijeću preživljavanja u divljini. 

Glumica Brie Larson miljenica je filmske publike i kritike, a njen talent i glumačko umijeće potvrđeni su i Oskarom koji je dobila za glavnu ulogu u filmu „Soba“. Kao dijete voljela je Indianu Jones i maštala kako će jednog dana biti u divljini baš poput neustrašivog pustolova i arheologa. Sramežljiva priroda u djetinjstvu ju je kočila u ostvarenju snova, a gotovo nikada i nije bila sklona upuštanju u neobične avanture. Bearu Gryllsu odlučila je dati povjerenje i upustila se u avanturu daleko od holivudskih papparrazza. Tijekom ovog neobičnog putovanja otkrila je svoje nadljudske moći u pohodu po džungli, šumi mangrova i močvari, a odvažila se i na skok iz helikoptera u vodu punu morskih pasa. Prešla je i rijeku punu krokodila viseći na užetu gdje je pokazala iznimnu hrabrost i spretnost. Nakon snimanja u divljini priznala je kako zapravo i nije vjerovala da je riječ o pravim krokodilima već o animatroničkom triku. Dugogodišnji rad u holivudskim studijima utjecao je na glumicu i priznala je da je najbliže iskustvo divljine zapravo imala u Disneylandu. 

Ovakvo prethodno iskustvo ju je natjeralo da i sebi dokaže kako može pomicati vlastite granice i pokazati hrabrost tamo gdje je potrebno. Uz brojne fizičke vještine, Bear Grylls ju je podučio i uživanju u gastronomskoj ponudi divljine. Za vrijeme boravka u području mangrova, koji su puni nevjerojatnog raznolikog divljeg života, Grylls joj je dao lekciju o hranjivosti larve nosorošca. Larva je puna proteina i ugljikohidrata te stoga jako bitna za sve one koji žele preživjeti u divljini. Unatoč početnoj skepsi Brie se oslobodila predrasuda i odlučila probati ovu neobičnu deliciju. Nažalost, na kraju i nije bila toliko impresionirana energijom koju joj je larva trebala dati i zaključila je da će se ipak držati dobrog starog cappuccina. 

Nova avantura u koju se Brie upustila s Bearom Gryllsom nadopuna je onog što promovira u privatnom, a i poslovnom životu. Brie je naime velika zagovornica borbe za žensku ravnopravnost i trudi se na svakom koraku ostaviti utisak i pomoći pri ukidanju predrasuda i stereotipa. Takva vrsta borbe zahtijevala je i veliki rad na sebi te stoga ne začuđuje da je u svoj životopis dodala i opstanak i borbu u nepoznatom. Detaljnije o njenom životu i nestvarnoj prirodi u kojoj je doživjela raznolika iskustva s avanturistom Bearom Gryllsom moći ćete saznati u premijernoj epizodi pete sezone pustolovne serije DIVLJE PUSTOLOVINE SLAVNIH S BEAROM GRYLLSOM koja će se prikazati 19. siječnja u 22:00h na National Geographic-u.

Nadalje svake nedjelje u 22:00h na National Geographic-u gledatelji će moći pratiti zvijezde koje su za sobom ostavile gradske pločnike i odvažile se na izlet izvan utabanih staza kako bi se okušale u preživljavanju u divljini. U novoj sezoni Bear Grylls će odvesti svoje goste na udaljene lokacije širom svijeta, uključujući šume mangrova pune krokodila u Panami, podvodne špilje na Sardiniji i duboke pukotine na najvećem ledenjaku na Islandu te goruće pustinjske kanjone u Arizoni. Neustrašive zvijezde morat će se suočiti sa svojim najdubljim strahovima i uhvatiti se u koštac sa svime i svačime, od divljih životinja do rappelinga na stijenama, i sve to u nekim od najnepristupačnijih divljina na svijetu.  

Jednom kad stignu u te daleke okoliše, a prije nego njihova pustolovina završi, sudionici se moraju znati osloniti na svoju intuiciju, tehnike preživljavanja u divljini i puku ustrajnost. 

U novoj sezoni uz Brie Larson gostuju sljedeće super zvijezde: Cara Delevingne, Channing Tatum, Alex Honnold, Armie Hammer, Zachary Quinto, Bobby Bones, Dave Bautista, Joel McHale, Rob Riggle 

Idi na 24sata