To je to što me zanima!

Ostavi pečat i zavladaj s novom školskom godinom sa stilom

Nesvakidašnji uzorci poput metalnog sjaja na tvojim novim tenisicama definitivno su način da privučeš pažnju. Još kad takve tenisice  iskombiniraš s odličnim duksom svi pogledi su zagarantirani
Vidi originalni članak

Od životinjskih uzoraka s cvjetnim dezenima, do sjaja i kariranog, preko kapuljača i upečatljivih šešira, sve je u modi ove sezone. Naročito kada vi slažete vlastiti urbani stil i s osmijehom se spremate da osvojite školu i da spremno postanete modni royalty u svom razredu.

A odličan start ove godine znači i odlazak u Buzz sneaker store gdje ćete zaboraviti na sve modne predrasude i pripremit će te se da prvi mjesec škole bude  izvrstan modni doživljaj. 

Nesvakidašnji uzorci poput metalnog sjaja na tvojim novim tenisicama definitivno su način da privučeš pažnju. Još kad takve tenisice 
iskombiniraš s odličnim duksom svi pogledi su zagarantirani. 

Vjerujte nam kad kažemo da je crna boja sreće, naročito kada je to boja jedinih predivnih tenisica ukrašenih s biserima. Dodajte ekstra moderan i lagan ruksak kao i super tajice s cvjetnim dezenom i jednostavnu majicu i imate savršeni izgled u školi i na mjestima nakon škole, poput kina na primjer. 

Sad kad smo riješili kako ćete osvojiti sve školske hodnike, spremni smo vam dati jedan domaći zadatak: provjerite koji svjetski poznati celebovi nose tenisice koje smo vam predložili. 

Odgovore ćete nam imati prilike dati 15.09.  na Velesajmu, na našem Pikniku za školarce gdje ćemo ih i komentirati, a uz to vas očekuju još poneka iznenađenja. 

Idi na 24sata